NL EN

Nog een Kentico Xperience 13 Certified Marketer

Aviva Solutions feliciteert Jim de Jager met het behalen van het Kentico Xperience 13 Certified Marketer examen.

Kentico Xperience 13 is de meest recente versie van het Digital Experience Platform van Kentico. Het behalen van het Kentico Xperience 13 Certified examen geeft blijk van kennis, ervaring en kunde van Kentico Xperience 13. Het behalen van dit en soortgelijke certificeringen is van belang om ervoor te zorgen dat klanten altijd optimaal ondersteund kunnen worden. 

Omdat Kentico Xperience steeds wordt uitgebreid en geoptimaliseerd, is het hebben van actuele en verregaande kennis noodzakelijk om te slagen. Dit maakt dat de certificering beperkt geldig is en het examen iedere 12 maanden opnieuw behaald moet worden. Wij zijn trots op het behaalde resultaat van Jim de Jager.  

Het Kentico Xperience 13 Certified examen, is een zwaar examen waarbij je kennis, ervaring en kunde van Kentico Xperience worden getoetst. Kentico Xperience 13  is de meest recente versie van het Digital Experience Platform van Kentico. Een platform waarmee je eenvoudig contentmanagement, marketing en zelfs e-commerce combineert.  

“Het behalen van dit soort certificeringen is erg belangrijk. Zo groeien medewerkers constant mee met de trends en ontwikkelingen van nu.  Dit zorgt ervoor dat we onze klanten altijd optimaal kunnen ondersteunen in het bereiken van hun digitale groei en hun digitale doelstellingen. Met de toevoeging van Jim aan ons team gecertificeerde professionals versterken we hierin opnieuw onze positie", laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten. “ 

Jim de Jager: “Met het behalen van het Certified Kentico Marketing examen wil ik in mijn rol als Accountmanager waarde toevoegen voor mijn gesprekspartners om digitale ecosystemen in kaart te brengen.  
 
Een platform kiezen met de juiste tools is een doolhof met oneindig veel keuzes en mogelijkheden. Het is belangrijk tijdens (pre) salestrajecten om klanten een overzichtelijk en duidelijk (vooral niet technisch!) beeld te schetsen over het platform Kentico, de mogelijkheden en welke impact het heeft op de organisatie. Hiermee wil ik klanten enthousiast krijgen over het Kentico CMS  en alvast een goed gevoel geven over ons als implementatiepartner.”

Nevi wint award

Samen met Nevi hebben we vorig jaar de Kentico Xperience award gewonnen!

Lees meer