NL EN

Kentico Xperience Marketing certificaat behaald door Elke Lamers

Elke, Business Analist bij Aviva Solutions, heeft recentelijk haar Kentico Xperience 13 Marketing certificaat behaald, waarmee ze haar expertise verder versterkt in het begrijpen en toepassen van digitale marketing binnen het Kentico platform. Als Business Analist van het projectteam speelt Elke een cruciale rol in het vertalen van de behoeften van klanten naar effectieve digitale oplossingen.

De juiste expertise in huis 

Het behalen van het Certified Marketer-examen op Kentico Xperience 13 vereist een grondige kennis van digitale marketing in het algemeen en hoe deze principes worden toegepast binnen het Kentico systeem. Elke’s kennis stelt haar in staat om nauw samen te werken met marketeers en ontwikkelaars om de behoeften van klanten te begrijpen en te vertalen naar effectieve digitale oplossingen. Deze certificering getuigt van haar vermogen om de marketingfunctionaliteiten van Kentico Xperience 13 effectief toe te passen en zo de customer journeys van klanten te verbeteren. 

Het belang van certificeren  

"Met mijn ervaring in Kentico heb ik niet alleen het systeem leren kennen, maar ook de essentiĆ«le concepten zoals email marketing, A/B testing en marketing automation eigen gemaakt. Deze kennis stelt me nu in staat om de vraagstukken van mijn klanten beter te begrijpen en effectiever oplossingen te bieden." Elke Lamers.  

Door certificeringen zoals die van Elke actief te promoten en te ondersteunen, blijven wij vooroplopen in het bieden van hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Elke's prestatie voegt zich bij een groeiende lijst van gekwalificeerde professionals binnen Aviva Solutions, wat de voortdurende verbetering en klantensuccessen benadrukt. 

“Kentico certificeringen zijn een bewijs van de toewijding en expertise van ons team, van Kentico consultants en developers.’ Mark Groothuizen, Aviva Solutions 

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.