NL EN

Werken in een kennisbolwerk met een hoop plezier

Wil jij bijdragen aan mooie projecten in een organisatie die jou de ruimte biedt om je talenten in te zetten op een manier die voor jou werkt? Dan zijn we razend benieuwd naar je. 

.NET-developer

Variërende .NET-opdrachten, dat is jouw ding! Naar de vacature

Software tester

Pas als jij een go geeft, komt er een release.

Naar de vacature

Alle vacatures

Een open sollicitatie kan natuurlijk ook.

Bekijk ze allemaal

Ons DNA

Leg ons DNA onder de loep en je vindt: liefde voor online, code, .NET. en creativiteit. Dat is nou precies wat onze ontwikkelaars, testers, architecten en creatievelingen met elkaar verbindt. Al sinds 2006!

Werken bij Aviva Solutions in een paar minuten

Kom erbij

Niet alleen gaan we uit van jouw talent. Je zit bij ons ook gebakken als je nieuwe skills wilt ontwikkelen of een andere rol wilt oppakken. Werken bij Aviva betekent ook...

Vrijheid en flexibiliteit om je werk te doen zoals jij fijn vindt

Geen starre hiërarchische verhoudingen te bekennen. We werken in een platte organisatie zonder managementlagen en heilige huisjes, maar met korte lijntjes en een bootlading kennis en kunde!

Ontmoet het team van Aviva Solutions

Vooraan staan om nieuwe dingen uit te proberen

Regelmatig ben je bij ons bezig met de laatste technieken, methoden en tools. We werken o.a. met  .NET 6, Rider, React, Next.js, maar ook (open source) tooling die we zelf ontwikkelen zoals C# Coding Guidelines en Pensum. Wat wij weten of ontdekken delen we graag met de community. Van artikelen over programmeren, best practices, onderzoeken die we doen naar architectuurmethoden tot coole features die we ontdekken bij het uitpluizen van nieuwe tools. 

Een team om je heen

We geloven sterk in eigen verantwoordelijkheden, goede communicatie en het creëren van een situatie die voor jou werkt. En toch ben je altijd onderdeel van het team. Om onderling contact te houden en kennisuitwisseling te stimuleren, houden we globaal de volgende tijdsverdeling aan: 1/3 bij ons, 1/3 bij de klant (als je een externe opdracht hebt) en 1/3 thuis. Maar dat staat niet in steen gebeiteld. Werk je liever niet vanuit huis? Geen enkel probleem.

Nóg meer? 

Jazeker. We hebben er een hele pagina aan gewijd om je te vertellen waarom werken bij Aviva Solutions zo leuk is.

Meer redenen