Menu Neem contact met me op

Privacy statement

Privacyverklaring Aviva Solutions

Inleiding

Aviva Solutions (hierna: ‘wij’) verwerkt persoonsgegevens van klanten, prospects en andere contactpersonen. Wij doen dit om onze bezoekers zo goed mogelijk te helpen en onze doelstellingen te behalen. In deze privacyverklaring leggen we uit waarom en op welke manier we jouw persoonsgegevens verwerken.

Wij hebben geen functionaris gegevensbescherming (FG), maar helpen je graag als je vragen hebt. Hiervoor kun je contact met ons opnemen via info@avivasolutions.nl of +3171 71074 74.

Wie zijn wij?

Wij zijn Aviva Solutions: jouw full service bureau voor digitale daadkracht. Deze privacyverklaring geldt voor al onze verwerkingen van persoonsgegevens, ook als we samen met andere partijen persoonsgegevens verwerken (bijvoorbeeld bij events of gebruikersbijeenkomsten).

Aviva Solutions
Dorpsstraat 50B
2396 HC Koudekerk aan den Rijn
info@avivasolutions.nl
https://avivasolutions.nl
Telefoonnummer: +3171 710 74 74
Btw-nr.: NL855972828B01 / KvK-nr.: 65081404

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens: voor- en achternaam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geslacht, e-mailadres, deelnamedetails (bij evenementen en bijeenkomsten), interessegebieden (bijvoorbeeld ‘techniek’ of ‘zakelijk’), functietitel, contactgeschiedenis, IP-adres, social ID, cookie ID (over cookies lees je meer in ons cookiestatement) en surfgedrag.

Waarom verwerken wij die persoonsgegevens?

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Klantenadministratie en dienstverlening

In onze klantenadministratie houden we bij welke organisaties klant zijn van Aviva Solutions, met daarbij de relevante contactpersonen. Van contactpersonen houden we verschillende persoonsgegevens bij om onze diensten zo optimaal mogelijk uit te voeren. Zo houden we contactdetails bij om je te kunnen bereiken, interessegebieden om je zo goed mogelijk van informatie te kunnen voorzien, en verwerken we persoonsgegevens en deelnamedetails om onze vergaderingen, evenementen en dergelijke zo goed mogelijk te plannen.

Je kunt ons via verschillende kanalen bereiken: telefoon, post, e-mail, Twitter, LinkedIn en Facebook bijvoorbeeld. Ook om dat mogelijk te maken verwerken wij persoonsgegevens.

Nieuwsbrieven en mailings

Je kunt je bij ons aanmelden voor verschillende nieuwsbrieven. Soms gepersonaliseerd, soms niet. Als je geen nieuwsbrieven meer wilt ontvangen, kun je je in iedere mail uitschrijven.

Marketing

Wij zijn een actieve commerciële partij in digitale oplossingen branche, en daarom werven wij nieuwe klanten, prospects, bezoekers voor evenementen, experts voor inspiratiesessies en soms ook nieuwe collega’s. Om met iedereen contact te onderhouden, verwerken wij ook van hen contactdetails en interessegebieden.

Voor wervingscampagnes en gerelateerde campagnes zoals events verwerken we eveneens persoonsgegevens. Bijvoorbeeld IP-adres, cookie ID, social ID en surfgedrag. Dit doen we om op de juiste plekken de meest relevante advertentie of boodschap te kunnen laten zien.

Hiervoor maken wij ook gebruik van aangepaste doelgroepen via social media platforms. Dit doen we via Facebook, Twitter en via LinkedIn-targeting. Op deze platforms kunnen (gepersonaliseerde) advertenties worden getoond. Wij geven hiervoor geen persoonsgegevens door aan derde partijen, tenzij je daar ondubbelzinnig toestemming voor hebt gegeven.

Als je niet wilt dat onze advertenties via deze platforms aan jou worden getoond, dan kun je dat bij ons aangeven via bovenstaande contactgegevens. Ook kun je je hiervoor bij deze platforms afmelden. Hoe je dit doet lees je op de volgende pagina’s:

Let op: het kan zo zijn dat je daarna nog steeds Aviva Solutions-advertenties te zien krijgt, namelijk wanneer je valt in een algemene doelgroep waar wij onze advertentie op richten.

Verbetering dienstverlening

Voor de verbetering van onze dienstverlening houden wij eveneens persoonsgegevens bij. Bijvoorbeeld klikgedrag op de website om te analyseren welke artikelen het meest gelezen worden en open rates om te zien of onze e-mails relevant zijn.

Bijzondere gegevens

Wij verwerken één type bijzondere persoonsgegevens: geslacht. Dit type verwerken we om je aan te kunnen spreken met ´mevrouw´ of ´meneer´.

Rechten van betrokkenen

Onder de AVG / GDPR heeft iedereen een aantal rechten. Wij doen ons uiterste best om hier zo goed mogelijk aan te voldoen. Heb je tips of opmerkingen? Laat het ons weten! Om je op je rechten te beroepen, kun je contact met ons opnemen via info@avivasolutions.nl of +3171 710 74 74.

Informatie en inzage

Uiteraard kun je inzien welke persoonsgegevens we van jou verwerken. We vertellen je dan ook graag meer over waarom we die gegevens verwerken en hoe we dat doen.

Rectificatie

Heb je het vermoeden dat we verkeerde gegevens van jou hebben? Laat het ons weten, dan passen we het aan.

Vergetelheid

Je kunt ons verzoeken om de persoonsgegevens die wij van jou hebben te verwijderen. Het kan zijn dat we die gegevens dan nog wel moeten verwerken voor andere doeleinden (bijvoorbeeld administratie of ontdubbelen).

Beperking

Heb je het idee dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je ons ook verzoeken die verwerking te beperken.

Bezwaar (verzet)

Je kunt bezwaar indienen tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens. Wil je niet dat je gegevens verwerkt worden? Dan zullen we die verwerking zo snel mogelijk beëindigen.

Overdraagbaarheid

Dit is een nieuw recht onder de AVG waarmee je jouw persoonsgegevens over kunt (laten) dragen. Mocht je hier gebruik van willen maken, neem dan even contact met ons op via info@avivasolutions.nl of +3171 710 74 74.

Daarnaast kun je ook:

Toestemming intrekken

Bijvoorbeeld voor het ontvangen van e-mailnieuwsbrieven. Als je toestemming voor een andere verwerking wil intrekken, kun je contact met ons opnemen.

Klacht indienen

Denk je dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. Via dit formulier (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons) kun je de Autoriteit Persoonsgegevens informeren over een onjuiste toepassing van de privacywetgeving.

Bewaartermijnen

Wij bewaren persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk.

Grondslagen van de verwerkingen

Zoals hierboven toegelicht, verwerken wij sommige gegevens voor het uitvoeren van een wettelijke plicht, sommige voor het uitvoeren van een overeenkomst (lidmaatschap, evenement), en de meeste voor het uitvoeren van het gerechtvaardigd belang van Aviva Solutions: het behalen van onze doelstellingen. Wil je meer weten over de afweging die wij bij het gerechtvaardigd belang maken, dan weet je ons te vinden! Tot slot verwerken we sommige gegevens met jouw toestemming. Dit betreft met name online-trackingmethodes.

Links

Op de websites van Aviva Solutions zijn een aantal verwijzingen naar websites van andere organisaties te vinden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop die partijen persoonsgegevens verwerken. Daarvoor kun je de privacyverklaring van de betreffende organisatie lezen.

Cookie statement

Wij gebruiken cookies op onze websites. Dit doen wij om onze dienstverlening te verbeteren, de websites optimaal te laten functioneren, voor het efficiënt uitvoeren van campagnes en voor de doeleinden zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. De volgende websites plaatsen cookies of soortgelijke technieken (hierna: “cookies”):

  • https://avivasolutions.nl

Op de betreffende website kun je toestemming geven voor het plaatsen van de cookies.

Verkeersinzicht

Aviva Solutions maakt gebruik van Analytics-cookies om het gebruik van onze websites te onderzoeken. Hiervoor wordt een permanente cookie op jouw computer of mobiele apparaat geplaatst. Dit geeft ons inzicht in de wijze waarop en hoe vaak onze websites worden gebruikt. Aan de hand van die gegevens kunnen wij zo nodig aanpassingen doorvoeren. Zo zorgen wij ervoor dat onze websites optimaal werken.

Wij verwerken anonieme statistieken over bezoeken aan onze websites. Dit gebeurt met een web analysesysteem. Onder meer de volgende gegevens worden via cookies in het web analysesysteem opgeslagen:

  • IP-adres
  • Technische kenmerken zoals de browser die je gebruikt en de schermresolutie
  • Vanaf welke pagina je op onze websites bent gekomen
  • Wanneer en hoe lang je onze websites bezoekt of gebruikt
  • Of je gebruikmaakt van functionaliteiten op onze websites
  • Welke pagina’s je bezoekt op onze websites

Functioneel

Tijdens je bezoek aan onze websites worden functionele cookies geplaatst. Deze regelen onder andere hoe vaak toepassingen van derden een verzoek voor informatie mogen indienen. Functionele cookies van Facebook stellen je in staat om direct vanaf onze websites een artikel te liken of delen.

Marketing automation

We bieden je graag een zo rijk mogelijke ervaring op onze websites. Dit doen we onder andere door onze marketing automation-oplossing. Hierdoor zijn we in staat om onze content te personaliseren, jouw gegevens alvast vooraf in te vullen op formulieren en je gerichte e-mailnieuwsbrieven te sturen.

Advertising

Om onze advertentie-inspanningen te optimaliseren, wordt een Facebook-trackingcookie geplaatst. Hierdoor zijn we in staat om op Facebook advertenties van Aviva Solutions te tonen nadat je onze websites hebt bezocht.

Verwijderen van cookies

Je kunt cookies het gemakkelijkst verwijderen via je browser. Hieronder vind je een lijst met de meest gebruikte browsers en een link naar informatie om in die browser cookies te verwijderen:

  • Google Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl
  • Mozilla Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-informatie-websites-computer-opgeslagen?redirectlocale=nl&redirectslug=cookies-informatie-websites-op-uw-computer-opslaan
  • Internet Explorer : https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Safari: https://www.apple.com/legal/privacy/nl/cookies/
  • Opera: http://help.opera.com/Linux/10.10/nl/cookies.html

Koudekerk aan den Rijn, maart 2019

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.