NL EN

Waarom kiezen voor Aviva Solutions?

Als fullservice partner staan we voor je klaar. Bij elke stap.

Digitale daadkracht

Met digitale daadkracht en onverdeelde aandacht brengen we jouw organisatiedoelen binnen handbereik. Denk aan een betere informatievoorziening voor medewerkers, een rijke gebruikservaring voor klanten of meer rendement uit e-commerce. 

Fullservice

Aviva Solutions is een volledig zelfstandig fullservicebureau dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Onze klanten zijn middelgrote en grote organisaties die vaak al de nodige stappen hebben gezet. Ze zijn ambitieus en willen verder groeien. Wij nemen ze bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat zij zich volledig op hun business kunnen richten.

Het team en onze partners

We implementeren Microsoft-oplossingen en mogen onszelf Microsoft Certified Partner, Sitecore Platinum Partner, Kentico Gold Partner en Kentico Kontent Partner noemen. Ook zijn we het creatieve en technische brein achter Mercury e-commerce, ’s werelds enige erkende Sitecore Commerce accelerator. Niet minder dan 85 procent van onze zeventig medewerkers is gecertificeerd developer. Van de zes Sitecore Commerce MVP’s in heel Europa lopen er bovendien twee rond op onze vestigingen in Eindhoven en Koudekerk aan den Rijn.

Bij elke stap

Met betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit brengen we organisatiedoelen binnen handbereik. Onze mensen – vaak werken ze al jaren bij ons – zijn stuk voor stuk aanpakkers die specialistische kennis vertalen naar effectieve oplossingen. We analyseren het probleem en ontwerpen iets dat volstrek intuïtief werkt en precies doet wat het moet doen. Dat we vervolgens bouwen, testen, implementeren, optimaliseren en beheren. We doen het allemaal, met digitale daadkracht en onverdeelde aandacht. Voor deze stap in de digitale groei van je organisatie en de stappen erna.

Succesvolle aanpak

Betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit: daar staan we voor. Dat betekent dat je bij ons ook echt de aandacht krijgt die je verdient. Van A tot Z. Zo doen we dat

Mooie voorbeelden

Wij zijn er om jullie doelen te bereiken, ongeacht de uitdaging. Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Inspiratie nodig? Bekijk de cases

Hier vind je ons

Aviva Solutions is gestart vanuit de Randstad en bevindt zich middenin het Groene Hart. Maar het Aviva-team heeft ook stevig voet aan de grond in het zuiden van 't land vanuit kantoor Eindhoven. Contact met Aviva
Het team van Aviva Solutions

Het team

We combineren creativiteit en technologie. En we zorgen ervoor dat de beste designers en techneuten volledig in sync zijn met het ritme van ons sociale hart.

Ontmoet het A-team