NL EN

Dit willen we je graag laten weten

Hier delen we nieuws over onlangs gelanceerde projecten, nieuwe samenwerkingen en blogs die je inzichten geven en verder helpen. Heb je meer interesse in techniek of wil je weten wat we aan het ontwikkelen zijn? Lees dan ons techblog

Het belang van Product Ownership Analysis certificering: van bedrijfsanalyse tot product owner frameworks

Isis de Waele, business analyst bij Aviva Solutions, heeft daarom haar certificering voor Product Ownership Analysis van het International Institute of Business Analysis (IIBA) behaalt. Door het behalen van dit certificaat kan ze als product owner optreden voor onze klanten.

Lees meer

Google Analytics certificering behaald door Roos van der Leest.

Roos van der Leest, online marketeer bij Aviva Solutions, heeft haar certificering voor Google Analytics 4 behaald. Met het jaarlijks behalen van het certificaat laat Roos zien dat zij aan de hand van data uit Google Analytics 4, het beste advies aan onze klanten kan geven om hun online marketingstrategieën te verbeteren.

Lees meer

Universal Analytics stopt in 2024!

Universal Analytics stop met werken op 1 juli 2024. Sinds het einde van Universal Analytics in juli 2023, heeft Google Analytics 4 de rol overgenomen als de primaire tool voor het verzamelen van data voor je website. Maar daar blijft het niet bij.

Lees meer

Microsoft Azure Development Associate-certificering behaald door Bas van den Hoogen.

Bas van den Hoogen, developer bij Aviva Solutions, heeft zijn Microsoft Azure Development Associate-certificering verlengd met een jaar.

Lees meer

Toekomstbestendig Commerce platform voor Plaisio

Plaisio, vooraanstaande Griekse retailer, kiest voor composable commerce als solution voor hun nieuwe B2C & B2B platform.

Lees meer

Recap of the 2024 Kentico MVP Summit

One of the highlights for a Kentico Xperience MVP is the yearly Summit. A full week of product updates, innovations, feedback sessions, and sharing ideas.

Lees meer

Wat betekent de introductie van Google Consent V2 voor jouw bedrijf?

Belangrijke veranderingen voor Googles Data verzameling: voor Analytics, Ads en meer! Alles over Google's nieuwe Consent Mode V2.

Lees meer

Onderwijsadvies, een moderne website voor Driestar Educatief.

De lancering van deze nieuwe website markeerde een mijlpaal in het bieden van op maat gemaakte cursussen voor docenten, alumni en onderwijsdeskundigen. 

Lees meer

Ruben Schild behaald Microsoft Azure Fundamentals certificering

Ruben Schild, junior .NET developer bij Aviva Solutions, heeft de Microsoft Azure Fundamentals certificering recent behaald. Het certificaat helpt je kennis maken met het Azure platform en wat je ermee kan doen

Lees meer

Kentico partnerdag 2024

Lees hier alles over de Kentico partnerdag 2024 in Antwerpen.

Lees meer

Verbeterde zoekmogelijkheden op Gouwe Academie's website

Gouwe Academie heeft de zoekfunctionaliteiten op hun website geoptimaliseerd na uitgebreid onderzoek en samenwerking met het UX-team en een business analist. 

Lees meer

Kentico Xperience Marketing certificaat behaald door Elke Lamers

Elke, Business Analist bij Aviva Solutions, heeft recentelijk haar Kentico Xperience 13 Marketing certificaat behaald, waarmee ze haar expertise verder versterkt in het begrijpen en toepassen van digitale marketing binnen het Kentico platform.

Lees meer

Arnold Jan behaalt Kentico Xperience Marketing certificering

 Als lid van het digital experience team staat Arnold Jan in de frontlinie van digitale vraagstukken van onze partners. Zijn uitgebreide kennis van alle aspecten van Kentico, inclusief de marketingfunctionaliteiten, voegt aanzienlijke waarde toe voor bedrijven die digitale groei willen realiseren.

Lees meer

Fit For Change staat live!

Aviva Solutions is trots op de lancering van Fit For Change, het innovatieve digitale platform van Securex. Met deze nieuwe stap wil Securex bedrijven en zelfstandigen helpen om zich aan te passen aan een voortdurend veranderende samenleving.

Lees meer

Aviva behaalt opnieuw Kentico's Quality Expert-status voor 2023!

Bij Aviva Solutions gaan we verder dan alleen maar dienstverlening; we creëren buitengewone digitale ervaringen die blijven hangen. En vandaag delen we fantastisch nieuws: we behouden onze Quality Expert-status! 

Lees meer

APS IT-diensten wint Site of the year award 2022

Afgelopen jaar lanceerden wij samen met APS IT-diensten een nieuw online platform, hiervoor heeft APS IT-diensten de internationale award in de categorie Education & Careers gewonnen.

Lees meer

Driestar Onderwijsadvies staat live!

In samenwerking met Aviva Solutions lanceerde Driestar Educatief het nieuwe onderdeel van hun organisatie genaamd Driestar Onderwijsadvies.  

Lees meer

Sakura Finetek Europe kiest voor Aviva Solutions

Een nieuwe samenwerking is onlangs tot stand gekomen waarbij Aviva Solutions en Sakura Finetek Europe de handen ineenslaan om de processen van Sakura Finetek Europe naar een hoger niveau te tillen. 

Lees meer

Dennis Doomen benoemd tot Microsoft MVP

Dennis Doomen is toegevoegd aan de lijst van Microsoft Most Valuable Professionals vanwege zijn uitzonderlijke bijdragen aan de Microsoft-community. 

Lees meer

APS IT-diensten lanceert nieuw online platform

De belangenbehartiger van het basisonderwijs maakt strategische keuze voor replatforming en verruilt Sitecore 8 voor Kentico Xperience 13.

Lees meer

Plaisio wint prestigieuze e-Shop of the Year award 2023

Griekse electronicagigant wint tijdens de e-volution awards de e-Shop of the Year en nog 16 andere awards.

Lees meer

Roel Kuik benoemd tot Kentico Xperience MVP

Sinds januari dit jaar is Roel Kuik aan het rijtje van Kentico-MVP’s toegevoegd voor zijn kennis en inzet rondom de digital marketing functionaliteiten van Kentico Xperience.

Lees meer

Nevi.nl wint Kentico award

Lees meer

This is Eindhoven verkozen tot Site of the Year én publieksfavoriet

ThisisEindhoven.com, de citymarketingwebsite van Eindhoven, is door Kentico verkozen tot Site of the Year 2021 binnen de categorie Entertainment & Hospitality. Dat is bekend gemaakt door digital experience platform Kentico tijdens de jaarlijkse uitreiking. Lees meer

Nieuwe corporate website Securex

Lees verder

Wat kan AI voor ons betekenen?

En wat zijn de gevaren van robots die de wereld overnemen? Fijn leesmateriaal van collega Martin Opdam voor techneuten en niet-IT’ers.

Naar het artikel

Kevin Deketelaere behaalt Kentico Xperience 13 Developer certificaat

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Deketelaere de nieuwste erkende Kentico Xperience 13 Certified Developer is bij Aviva Solutions! 

Lees meer

De grootste boosdoener bij trage websites

Hoe komt het dat JavaScript je site langzaam maakt? We leggen het uit en delen daarna onze eigen ervaringen met het verbeteren van de snelheid rondom JavaScript.

Naar het artikel

10 beste kwaliteiten voor software developers

Welke eigenschappen en kwaliteiten heb je nodig om écht succesvol te zijn en blijven als developer?

Check ze hier

Securex is content met Aviva Solutions: we bouwen door

Een onlineplatform met tienduizenden artikelen wordt herbouwd in Kentico 13 als subsite. Lees meer

Kies het beste cloud model

Worstel je met de vraag of cloud-hosting de beste oplossing voor je bedrijf is en hoe je het juiste cloud-model kiest? Deze problematiek speelt bij meer van onze klanten. We nemen je mee langs de overwegingen.

Lees meer

De belangrijkste vooroordelen over testen

Naar het artikel

Sitecore omarmt Aviva's XC9 Docker Images

Met het pionieren en ontwikkelen van Docker Images voor Sitecore XP en XC hebben we een mooie bijdrage geleverd aan de Sitecore-community. Een resultaat waar we trots op zijn.

Lees meer

Driestar kiest opnieuw voor Aviva Solutions

Lees meer

Een headless toekomst met Unplatform

Lees meer

Hoe kies je een CMS dat goed bij je organisatie past?

Dit artikel geeft je 5 tips die je helpen om tot de beste CMS-keuze te komen voor jouw organisatie. Deze richtlijnen hanteren we zelf ook wanneer we advies geven aan onze relaties.

Lees de tips

Gratis DXP/headless wizard

Met 15 jaar ervaring met het vormgeven van digitale klantervaringen in onze rugzak bogen we ons over de vraag: ben je beter uit met een krachtig alles-in-1-platform of bereik je meer met de flexibele headless aanpak die snel aan populariteit wint? Het resultaat: een gratis (!) wizard.

Lees meer

Live! Website voor elektronica-gigant

In samenwerking met Aviva Solutions lanceerde de Griekse elektronicagigant Plaisio zijn compleet vernieuwde webshop en e-commerce platform. 

Lees meer

Wat is een headless CMS?

Lees meer

Vier voorbeelden van artificial intelligence in actie

Misschien schiet de term AI je bij onlinemarketing niet direct te binnen. Toch is de technologie inmiddels zo goed als onmisbaar voor succes in e-commerce. 

Naar het artikel

Impact van snelheid

Snelheid, ook wel speed performance, is een van de belangrijkste eigenschappen van een website. Maar waarom eigenlijk?

Naar het artikel

Kentico Marketer certified professionals

Hét bewijs van algemene kennis van digital marketing en praktische ervaring met Kentico.

Lees verder

E-commerce platform voor Bruna.nl

Samen met partner RB2 lanceerden we in 7 maanden een nieuw platform voor Bruna op Sitecore Experience Commerce.

Lees verder<br>

Aviva Solutions nu ook Kentico Xperience Quality Expert

We waren al Gold Partner. En nu heeft Kentico, de bekende alles-in-1-marketingoplossing, ons benoemd tot Kentico Xperience Quality Expert. 

Lees meer

<p>Aviva wint Sitecore Experience Award</p>

Lees meer

8 manieren om software te testen

En hoe wij het testen naadloos hebben geïntegreerd in het ontwikkelproces.

Lees meer

Aviva is Kentico Kontent partner

Over het partnership

5 tips voor een futureproof webshop

Bekijk de tips

Wat is Docker?

Wanneer bedrijven als Netflix, Uber, of ING zeer enthousiast over een technologie zijn, is het minste wat je kan doen even over de schutting kijken. En dat is precies wat Saber Karmous heeft gedaan met het open-source project Docker.

Lees meer

Software ontwikkelen met Docker

Hoe kan Docker helpen bij het ontwikkelen en releasen van software? In dit artikel neemt Saber Karmous je mee langs een aantal scenario’s waarin Docker uitkomst kan bieden.

Lees het blog

<p>Opening sportplein</p>

Lees meer

Niet 1 maar 2 Sitecore MVP's

Lees wie het zijn

i-team Global kiest voor Aviva

Naar het artikel

SUGCON 2019 in Londen

Had een gouden randje voor Aviva Solutions.

Lees meer

Aviva behaalt hoogste partnerstatus Sitecore

Naar het verhaal

Terugblik op Sitecore Symposium

3 dagen in 5 minuten

Blogs van het Aviva-team

Wil je juist meer weten over de techniek? Of hoe het is om bij Aviva te werken? Hier lees je de verhalen van onze techneuten, video's van social events en interviews met het Aviva-team. 

Naar alle verhalen