NL EN

Techblog

We komen van alles tegen in onze projecten en in ons Innovation Center. En omdat we kennis delen heel gewoon vinden, schrijven we daarover op ons techblog. Van artikelen over programmeren, best practices, onderzoeken die we doen naar architectuurmethoden tot coole features die we ontdekken bij het uitpluizen van nieuwe tools.

 1. Backend

  Pensum: een oplossing voor het automatiseren van loadtests

  Kom meer te weten over Pensum, de tool die loadtestscenario’s opstelt aan de hand van historische data. Hiermee zie je snel of de website een realistische gebruikersload aankan.

  Arjan van Hugten
   3 Minuten
 2. Frontend

  JavaScript is de grootste boosdoener bij trage websites

  JavaScript is als zout in een maaltijd: het verrijkt de ervaring. Maar gooi je er te veel in, dan verpest je de smaak. Net zo is dat met het in één keer inladen van veel JavaScript.

  Tim van Schie
   7 Minuten
 3. Backend

  Test automatisch je performance met Pensum

  Er kleeft een nadeel aan technische tests: het ontwerpen, uitvoeren, analyseren en onderhouden van tests is tijdrovend. Daar verzonnen we iets op en die oplossing delen we graag met je.

  Michael de Graaff & Arjan van Hugten
   4 Minuten
 4. Frontend

  Afbeeldingen sneller en slimmer inladen

  In dit deel van onze artikelenserie over performance gaan we in op performancewinst door slimmer gebruik van afbeeldingen. Die winst kan groot zijn!

  Tim van Schie
   5 Minuten
 5. Frontend

  Waarom front-end performance steeds belangrijker wordt

  Wij hebben voor veel organisaties de snelheid van websites verbeterd. We delen graag onze kennis en ervaringen hierover. Dit is deel 1.

  Tim van Schie
   3 Minuten
 6. Frontend

  Statische Front-end site: hogere kwaliteit en meer werkplezier

  Wij hebben voor onze klanten een statische front-end-site geïntroduceerd. Tim van Schie legt uit wat dit is en wat de voordelen hiervan zijn op onze Techblog!

  Tim van Schie
   3 Minuten