NL EN

Fit For Change staat live!

Fit For Change, de nieuwe digitale omgeving van Securex staat online

Aviva Solutions is trots op de lancering van Fit For Change, het innovatieve digitale platform van Securex. Met deze nieuwe stap wil Securex bedrijven en zelfstandigen helpen om zich aan te passen aan een voortdurend veranderende samenleving. Dit doen ze door waardevolle inzichten te bieden over actuele thema's op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en personeelswelzijn. Daarnaast kan Securex haar sales medewerkers nieuwe context aanbieden die ze als een extra dimensie in hun verkoopgesprek kunnen gebruiken.

Fit For Change

Bekijk de website hier! 

Bekijk de site

Branding, design en techniek

Door middel van een verfrissende rebranding heeft Securex een moderne en aantrekkelijke uitstraling gecreëerd die past bij de dynamiek van het bedrijfsleven.  Met het nieuwe design wordt niet alleen de visuele identiteit versterkt. De nieuw ontwikkelde navigatiestructuur staat garant voor een betere gebruikerservaring bij de bezoeker van het Fit for Change platform. 

Bij Securex hebben we met de migratie naar Kentico Xperience 13 al heel wat zaken geoptimaliseerd. Met het digitale Fit for Change platform beschikt de HR-dienstverlener nu ook over “out of the box" marketingfeatures en kunnen gebruikers eenvoudig zelf content beheren en linken, A/B-tests uitvoeren, content personaliseren, gebruik maken van campagnefuncties en de bestaande SEO-autoriteit behouden en uitbreiden. 

Vanuit het langdurige partnership met Securex heeft Aviva Solutions inmiddels een behoorlijk uitgebreide componenten bibliotheek met op maat gemaakte functionaliteiten voor Securex kunnen bouwen. Voor het realiseren van de doelen van Fit For Change konden deze componenten bibliotheek grotendeels als basis dienen voor de rest van de ontwikkeling. Maar er werd ook rekening gehouden met specifieke wensen van Securex, zoals aangepaste velden, visuele weergave en de manier waarop ze worden gebruikt en gepresenteerd op de website. 

Tijdens de integratie van Fit For Change hebben we ook gebruik gemaakt van nieuwe op maat gemaakte componenten, zoals het Survey-component waarmee gebruikers hun stem kunnen uitbrengen. Hierbij hebben we meteen gedacht aan schaalbaarheid, zodat men gemakkelijk nieuwe campagnes kan opzetten en meerdere enquêtes met aanvullende opties kan uitvoeren. Daarnaast sluit deze data naadloos aan op de digitale marketingfeatures van het CMS.

"Met Aviva konden we tijdens de ontwikkeling van ons Fit for Change platform rekenen op een creatieve partner om onze nieuwe webpagina’s vorm te geven. Hun expertise was een echte aanwinst."
Patrick Ghyllebert, Marketing Director


Over Securex

Securex levert klanten diensten voor HR & payroll, gezondheid en veiligheid, HR-advies, verzekeringen en ondersteuning aan ondernemers en entrepreneurs. De dienstverlening van Securex richt zich op het verzorgen van de complete ‘employee journey’ van vacature tot uitdiensttreding. Naast zaken als salarisadministratie, juridisch en fiscaal advies en internationale payrolling verzorgt Securex onder meer de implementatie en integratie van HR-systemen.  

Lees hier meer over Securex.


Jouw ideeën en onze expertise samen: pure magie

Ontdek onze full circle aanpak

Lees meer

Zelf toe aan een volgende digitale stap? 


Werk je al met Kentico, maar wil je meer uit je platform halen? Dan zijn deze pagina's op jouw lijf geschreven. Overweeg je een overstap naar een nieuw platform omdat je ambitieuze digitale doelstellingen wilt realiseren? Stuur ons dan een mailtje om eens vrijblijvend te sparren over je volgende stappen.