NL EN

Haal net even meer uit je Kentico licentie

Haal net even meer uit je Kentico licentie

Speciaal voor jou als Kentico-gebruiker!

Recent ook een leuk boekje ontvangen met lifehacks waarvoor je alleen postelastiekjes nodig hebt? Dat laat maar zien dat je veel meer kan met wat je binnen handbereik hebt. Dat geldt ook voor je Kentico-licentie. Helaas gebruiken veel bedrijven met Kentico als DXP lang niet alle functionaliteiten. Met name de online marketing functies blijven onbenut, en dat is uiterst zonde. Wij gaan je de komende periode helpen om meer uit je Kentico-licentie halen met handige tips, blogs, whitepapers en zelfs een event exclusief voor Kentico-gebruikers!

De kracht van Kentico Xperience als DXP

Met Kentico Xperience heb je alle tools in handen om een rijke online beleving te leveren aan je bezoekers en optimaliseer je content management, online marketing en e-commerce vanuit één systeem.

Lees verder over de mogelijkheden

Het belang van Kentico Certified marketers

Aan de slag met de online marketing features van Kentico Xperience? Laat je adviseren en ondersteunen door marketing specialisten die ook van de hoed en rand van Kentico Xperience weten.

Wat certified marketers doenDownload ons inspiratieboekje

3 inspirerende klantverhalen

Site of the Year voor Eindhoven365

Beste website 2021 en de publieksfavorietWaarom we jou als Kentico-user helpen

Wellicht vraag je jezelf af waarom wij je, zonder daar voor wat terug te vragen, helpen om meer uit je bestaande licentie te halen?

Hier doen we het voor

Niet 1 maar 2 websites als Site of the Month

Twee keer Site of the Month! Driestar en Eindhoven365 geselecteerd als beste websites in de maand januari. 

Lees meer over deze projecten