NL EN

Toekomstbestendig Commerce platform voor Plaisio

Plaisio, vooraanstaande Griekse retailer, kiest voor composable commerce als solution voor hun nieuwe B2C & B2B platform. Samen met haar vaste e-commerce implementatie partner, Aviva Solutions, is gekozen voor een combinatie van krachtige headless tools als Commercetools, Constructor en Contentstack. Het project is een antwoord op hun behoefte aan een nieuwe commerce-oplossing voor online groei.

Het nieuwe project van Plaisio

Het voornaamste doel van dit project is het creƫren van een modern, toekomstbestendig commerce platform. Hiermee wil Plaisio niet alleen groei realiseren maar ook de concurrentiepositie versterken door de inzet van geavanceerde tools.

Dit project stelt ons in staat om onze kennis en expertise van e-commerce te bewijzen en toe te passen door Plaisio te helpen door te groeien naar een nieuw krachtig platform. Wij kijken vol enthousiasme uit naar het gezamenlijk succes en de realisatie van dit innovatieve commerce platform met Plaisio.

"Nadat we nu beginnen aan de lancering van onze nieuwe B2B- en B2C-websites, was de beslissing om opnieuw voor Aviva Solutions te kiezen duidelijk. Hun bewezen staat van dienst in het leveren van eersteklas resultaten, gecombineerd met hun diepgaande begrip van onze zakelijke behoeften, maakte hen de ideale partner voor dit cruciale project." Socrates Fotiou - IT Manager

Langdurige samenwerking tot succes

Onze samenwerking met Plaisio gaat terug tot zes jaar. Gedurende deze periode hebben wij bewezen een waardevol verlengstuk te zijn van de IT-afdeling van Plaisio, waarbij we actief hebben bijgedragen aan het bedenken van online groeidoelstellingen en van succesvolle mijlpalen. Ondanks vergelijkende voorstellen van drie andere implementatiepartijen, heeft Plaisio opnieuw gekozen voor ons, gesteund door het vertrouwen in onze expertise en kennis.

Over Plaisio

Plaisio is de marktleider in Griekenland en Bulgarije voor consumentenelektronica, gaming, mobiele devices, foto- en computerapparatuur. Het familiebedrijf heeft sinds de jaren 80 een uitstekende positie verworven op het gebied van innovatieve producten (waaronder het eigen merk Turbo-X), concurrerende prijzen en bovenal een uitstekende service. Met hun jaaromzet en webshopbezoekers behoort Plaisio tot de grootste spelers in de markt.

Nieuwsgiering naar het vorige project wat we voor Plaisio hebben opgeleverd? Lees hier meer over de totstandkoming van hun huidige e-commerce platform. 

Over Aviva Solutions:

Aviva Solutions is een volledig zelfstandig fullservicebureau die organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei sinds 2006. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Onze klanten zijn middelgrote en grote organisaties die vaak al de nodige stappen hebben gezet. Ze zijn ambitieus en willen verder groeien. Wij nemen ze bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat zij zich volledig op hun business kunnen richten.

Digitale ambities

Vraag je jezelf af hoe je vorm geeft aan je digitale ambities? Geef ons een belletje, we helpen je graag op weg!

Laten we eens sparren

We spreken dagelijks veel bedrijven met uiteenlopende digitale ambities en online struikelblokken. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben er al eens een oplossing voor bedacht en opgeleverd. Probeer 't eens, we horen graag van je.