NL EN

Sakura Finetek Europe kiest voor Aviva Solutions

Partnerschap met een doel: Aviva Solutions en Sakura Finetek Europe werken samen aan vooruitgang.

Een nieuwe samenwerking is onlangs tot stand gekomen waarbij Aviva Solutions en Sakura Finetek Europe de handen ineenslaan om de processen van Sakura Finetek Europe naar een hoger niveau te tillen. Aviva ondersteunt Sakura Finetek Europe om hun online platform door te ontwikkelen waarbij we vooral focussen op het behalen van hun strategische doelen.

 

Een veelbelovende samenwerking voor innovatieve oplossingen 


Omdat Sakura Finetek Europe een gewenste groei en doorontwikkeling voor ogen had, waren ze opzoek naar een partner die hen daarin kon ondersteunen. Aviva heeft hierbij aangetoond de best passende projectaanpak te hanteren met jarenlange ervaring, meerdere awards en gecertificeerde werknemers op het gebied van Kentico.  

"We zijn een partnerschap aangegaan met Aviva omdat ze een zeer georganiseerde en gefocuste aanpak toonden om verbeteringen en vooruitgang te stimuleren. We vonden overeenkomsten in hun strategische instelling en de afstemming van ideeën over projectuitvoering met Sakura Finetek Europe. Ze hebben ons overtuigd en aangetoond dat ze de ideale partner zouden zijn om ons te ondersteunen op onze reis." Gabor Juhasz, Digital Marketing Specialist, Sakura Finetek Europe 

Als onderdeel van deze samenwerking heeft Aviva een diepgaande audit uitgevoerd van de huidige omgeving en oplossingen van Sakura Finetek Europe. Een kritische stap om de kwaliteit van hun bestaande systemen te beoordelen en ervoor te zorgen dat Aviva naadloos kan integreren binnen haar processen, om een nog betere dienstverlening te bieden. 

Het ultieme doel? Om Sakura Finetek Europe moeiteloos te laten samensmelten met de structuur van Aviva. Beide partijen zullen profiteren van elkaars expertise en jarenlange ervaring, wat zal leiden tot een samenwerking die de innovatieve oplossingen van Sakura Finetek Europe naar nieuwe hoogten zal brengen.  

 
 

Sakura Finetek Europe’s missie: grensverleggende oplossingen in de strijd tegen kanker 


Sakura Finetek Europe is een wereldwijde organisatie. In hun streven om kankerdiagnostiek vooruit te helpen, stelt Sakura Finetek Europe pathologie professionals in staat om nauwkeurige en snelle diagnoses te leveren. Ze bieden volledig geautomatiseerde oplossingen voor anatomische pathologie, met de nadruk op innovatie, kwaliteit en klantenzorg.
 

Over Aviva Solutions 


Aviva Solutions is een fullservice digital agency met 16 jaar ervaring met Kentico-implementaties. Aviva heeft Certified Developers én Marketers in dienst om vanuit alle perspectieven de benodigde kennis en ervaring te bieden aan Kentico klanten. Deze aanpak heeft geleid tot het behalen van Kentico Gold Partner status, Quality Expert en global award winning implementaties met verschillende Kentico klanten.
 

Lees hier onze cases

Nieuwsgierig naar hoe we projecten aanpakken? Lees hier verder. 

Naar de case

Nieuwsgierig geworden?

We zijn gespecialiseerd in allerlei projecten. Sta je op het punt om aan een vergelijkbaar project te beginnen? We adviseren je graag.

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.