NL EN

Dennis Doomen benoemd tot Microsoft MVP

Sinds maart dit jaar is Dennis Doomen, Principal Consultant bij Aviva Solutions, toegevoegd aan de lijst van Microsoft Most Valuable Professionals vanwege zijn uitzonderlijke bijdragen aan de Microsoft-community. Dennis geeft regelmatig lezingen op conferenties in het binnen-en buitenland, schrijft over zijn ervaringen op zijn eigen blog, beheert al 20 jaar codeerrichtlijnen voor C# en onderhoudt meerdere source projecten, waaronder het populaire Fluent Assertions (met meer dan 220 miljoen downloads). 

Wat betekent een Microsoft MVP zijn? 

MVP’s zijn experts op het gebied van een of meerdere Microsoftproducten, platformen en/of technologieën. Deze kennis en expertise delen zij graag met de community van Microsoft. MVP’s vormen een wereldwijde gemeenschap van meer dan 4.000 technische experts in 90 verschillende landen. 

De Microsoft MVP Award is een manier van Microsoft om deze gemeenschap leiders te bedanken voor hun bijdragen aan de community. Door het toekennen van die status krijgt een MVP directe contacten met de interne teams van Microsoft, inzicht in nieuwe ontwikkelingen voordat de rest van de wereld die heeft, en wordt hij of zij onderdeel van een community van MVP’s waardoor er direct geschakeld kan worden met dè experts binnen het Microsoft landschap. En dit allemaal boven op de enorme hoeveelheid ervaring die onze Aviva medewerkers aan tafel brengen. 
 

Onze eigen MVP 

"Ondanks dat ik al vele jaren in de community actief ben en altijd het gevoel heb gehad dat wat ik doe bijdraagt aan het succes van mijn collega's bij Aviva Solutions, de bezoekers van mijn sessies, de lezers van mijn blog posts en de gebruikers van mijn open-source project, zie ik het verkrijgen van de MVP-award toch wel als de kroon op mijn carrière. Het geeft mij nog meer energie bij het verbeteren van de systemen, ontwikkelmethodieken en softwareteams van onze klanten.", Dennis Doomen. 

Dennis werkt bij Aviva Solutions, een digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys, een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Benieuwd naar hoe we maatwerk projecten aanpakken voor jouw specifieke uitdaging? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. 
 

15 jaar in een oogwenk

Een interview met Dennis Doomen.

Lees Dennis' verhaal

Nieuwschierig geworden?

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact op om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.

Lees meer