NL EN

Aviva Solutions wint Sitecore Experience Award voor Best Commerce

Aviva Solutions en Homefashion Group winnen met Kwantum.nl de award voor de beste Sitecore Commerce implementatie in West-Europa.

Aviva Solutions heeft het nieuwe e-commerce platform voor Kwantum gelanceerd. Dit platform helpt Kwantum om ook de komende jaren marktleider te blijven in de woonbranche.

Kwantum heeft zichzelf in de afgelopen jaren steeds opnieuw uitgevonden, en gaat de uitdaging niet uit de weg om zich aan te passen aan de consument en moderne technologieĆ«n. Hierbij omarmt Kwantum de principes van het omnichannel bedieningsconcept. Om grip te krijgen op de hybride consument - die zowel winkelt op de woonboulevard als online – heeft Kwantum Aviva Solutions in de arm genomen om hen te helpen bij het ontwikkelen, harmoniseren en integreren van de marketing- en saleskanalen. Als techniek viel de keuze al snel op Sitecore Commerce. En met succes!

Aviva Solutions is met haar Sitecore Commerce implementatie voor Kwantum door Sitecore uitgeroepen tot ‘Beste Commerce Experience’ in West-Europa. De Sitecore Experience Awards geven erkenning aan merken die echte, klantgerichte digitale omgevingen hebben ontwikkeld op basis van Sitecore-technologie. Het team van Aviva Solutions heeft samen met het online team van Kwantum spannende, contextuele en gepersonaliseerde ervaringen ontwikkeld voor Kwantum. Door de behaalde resultaten en de omnichannel aanpak met Sitecore Commerce stak dit project boven de talloze andere inzendingen uit.

Jeroen Koppenaal, IT Director bij Kwantum over deze erkenning: "Aviva Solutions is al vele jaren in huis bij ons en neemt de volledige ontwikkeling van het web platform voor hun rekening. We hebben met hun samen de transitie gemaakt en een platform neergezet gebaseerd op Commerce en het CMS van Sitecore. Een stabiele basis waar we de toekomst mee in kunnen. Zo hebben we onlangs de mogelijkheid toegevoegd voor consumenten om Online gordijnen te calculeren en direct te bestellen. Deze award is voor ons een bevestiging dat we de juiste keuzes hebben gemaakt en uit zich o.a. ook in de groei van de bezoekersaantallen, conversie en onze Kwantum volgers".

Voor Bart Hoppe, Directeur van Aviva Solutions, voelt deze erkenning als de bevestiging van de Sitecore Commerce kennis bij Aviva Solutions. "Het bewijst maar weer dat we de nummer 1 Sitecore Commerce partij van West-Europa zijn".

Over Aviva Solutions

Een full service internetbureau dat effectieve digitale oplossingen maakt met Sitecore Commerce. Dat doen we al meer dan 12 jaar. En als strategisch digitaal partner helpen we je ook nog eens bij het maken van slimme technische keuzes.

Over Kwantum

Kwantum is eigendom van Gilde Equity Management, dat ook Leen Bakker in handen heeft. Kwantum telt zo’n honderd winkels in Nederland en twaalf in BelgiĆ«.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van Sitecore Commerce of wil jij volgend jaar samen met ons ‘Best Commerce Experience’ van West-Europa worden? Neem contact met ons op via info@avivasolutions.nl of bel naar 071-7107474.

Sitecore Platinum Implementation Partner

Wij hebben de hoogst haalbare accreditatie voor Sitecore partners. Over het partnerschap

Blijf op de hoogte!

Met onze Aviva updates krijg je belangrijk nieuws, interessante artikelen en handige tips als eerste direct in je mailbox. Meld je direct aan!