NL EN

Plaisio wint prestigieuze e-Shop of the Year award 2023

Griekse electronicagigant wint tijdens de e-volution awards de e-Shop of the Year en nog 16 andere awards.

Tijdens het jaarlijkse event van E-volution worden bedrijven, organisaties en hun partners beloond voor hun onderscheidende aanpak en e-commerce best practices. Een vakkundige jury van ervaren e-commerce experts op verschillende vakgebieden bepalen de uiteindelijke winnaars uit de honderden deelnemers.

Plaisio.gr viel uiteindelijk met 17 awards op als één van de grote winnaars van de avond. Tijdens de award ceremonie op 22 december ontving de Griekse electronicagigant de prestigieuze e-Shop of the Year 2023 award en prijzen voor onder andere het beste e-commerce platform in Consumer Retail, Technology, Omnichannel experience, Digital Marketing strategy, Marketing automation, SEO, CRO en Logistics & Last Mile.

"We zijn er erg trots op dat wij de strategische partner van Plaisio zijn en ervaren deze awards ook als waardering voor het mooie werk wat we voor Plaisio verrichten. Dat dit ons 4de award winning platform is laat wel zien dat onze aanpak werkt." zegt Bart Hoppe, CEO van Aviva Solutions.

Meer lezen over Plaisio?

Lees de case