NL EN

Aviva Solutions behaalt opnieuw Kentico's Quality Expert-status voor 2023!

Bij Aviva Solutions gaan we verder dan alleen maar dienstverlening; we creëren buitengewone digitale ervaringen die blijven hangen. En vandaag delen we fantastisch nieuws: we behouden onze Quality Expert-status!Aviva Solutions handhaaft haar Quality Expert-status


Deze prestigieuze titel is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Om te kunnen blijven werken met de Kentico Xperience Gold Partner status, moet je de Quality Expert audit ondergaan. De audit is een evaluatie van een recent voltooid project. Tijdens dit proces zijn zowel onze diepgaande productkennis als expertise beoordeeld, evenals de kwaliteit van ons geleverde werk.
 

Gold partner en de titel Kentico Xperience Quality Expert


Deze strenge audit getuigt van het feit dat onze huidige en toekomstige implementaties van Kentico Xperience voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van architectuur, design en development. Het behalen van de kwalificatie als Kentico Xperience Gold Partner en Kentico Xperience Quality Expert is een testament van onze expertise op het hoogste niveau voor Kentico-specialisten.

Niet alleen beschikken we over uitgebreide kennis van het platform, maar we zijn ook actieve deelnemers in de Kentico-community. Het afgelopen jaar hebben we een groot deel van ons team van marketeers en developers opnieuw gecertificeerd op Kentico. Bovendien hebben we weer samen met een van onze gewaardeerde klanten een prachtige award gewonnen.

We zijn trots op deze hernieuwde erkenning, en we zullen blijven streven naar het leveren van uitmuntende Kentico-ervaringen aan onze gewaardeerde klanten. Onze oprechte dank gaat uit naar het gehele team van Aviva Solutions en naar Kentico voor hun voortdurende steun en partnerschap!

Haal meer uit je Kentico licentie

Daarnaast hebben we een deel van onze website ingericht speciaal voor Kentico-gebruikers om ze te helpen meer uit hun Kentico-licentie te halen. 

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.