NL EN

Arnold Jan behaalt Kentico Xperience Marketing certificering

Arnold Jan van der Burg, Business consultant bij Aviva Solutions, heeft met succes het Kentico Marketing Certificaat behaald. Als lid van het digital experience team staat Arnold Jan in de frontlinie van digitale vraagstukken van onze partners. Zijn uitgebreide kennis van alle aspecten van Kentico, inclusief de marketingfunctionaliteiten, voegt aanzienlijke waarde toe voor bedrijven die digitale groei willen realiseren.

Noodzakelijke expertise binnen het team 

Arnold Jan heeft met succes marketingcursussen gevolgd en het Certified Marketer-examen op Kentico Xperience 13 afgelegd. Hierdoor kan hij zijn technische vaardigheden combineren en digitale marketingoplossingen doorvertalen die waarde toevoegen voor onze klanten. 

De Kentico Xperience certificering is het hoogst haalbare kennisniveau van Kentico Xperience 13. Het certificeringsproces omvat een uitdagend examen met meer dan 40 vragen, waarin zowel theoretische kennis als praktische ervaringen worden getoetst.  

Arnold Jan: “Vanuit Aviva Solutions bedienen we veel klanten die Kentico Xperience als DXP gebruiken. Vanuit de rol als business consultant wil je graag je klant op een zo goed mogelijke manier kunnen bedienen. Het was daarom niet meer dan logisch om ook op het gebied van marketing de verdieping te zoeken.”  

Van Business Consultant tot gecertificeerde Kentico Marketeer 

Dit certificaat stelt Arnold Jan in staat om zakelijke vereisten effectief te vertalen binnen projecten. Door exact te weten wat mogelijk is binnen het Kentico-platform, het toepassen van best practices en het begrijpen van de benodigde stappen, draagt hij bij aan het bereiken van strategische doelen voor onze klanten. 

“Kentico-certificeringen getuigen van de toewijding en expertise van ons team, zowel van ontwikkelaars als van andere teamleden,” zegt Mark Groothuizen, Aviva Solutions. Het bedrijf blijft streven naar certificeringen voor al zijn teamleden, waaronder ontwikkelaars, projectmanagers, designers, salescollega's, marketeers en nu ook onze business consultant. Hiermee blijft Aviva Solutions haar rol als expert op het gebied van Kentico behouden. 

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.