NL EN

Aviva benoemd tot Kentico Kontent partner

Aviva Solutions is benoemd tot Kentico Kontent-partner. Een officiële waardering die Kentico toekent aan partners met bewezen kennis van de headless-variant van Kentico CMS.

Kentico Kontent was tot kort bekend als Kentico Cloud. Naast Kentico Kontent partner is Aviva Solutions is al tien jaar Kentico Gold-implementatiepartner.  

Klaar voor de toekomst 

Kentico heeft zich ontwikkeld tot een volwassen alles-in-één-oplossing voor contentmanagement en online marketing, dat beschikbaar is in meerdere varianten. Het bedrijf heeft een zeer toekomstgerichte visie. Dat bewijst Kentico niet alleen met de introductie van Kentico Kontent, ook de recente keuze om de huidige Portal Engine-technologie te vervangen voor MVC is daar een concreet voorbeeld van. En dat is precies waarom Kentico en Aviva Solutions al jaren een zeer nauwe samenwerking onderhouden. 

Bart Omlo, Kentico: 'Aviva is een van onze meest ervaren partners in de Benelux en heeft vele succesvolle implementaties gedaan voor diverse klanten.' 

Overstappen naar Kentico 12?

Zo pakten we dat voor Sectorinstituut Transport en Logistiek aan. Lees meer

Meer weten over Kentico?

Kentico combineert een krachtig CMS met onder meer e-commerce en slimme online marketingtools waarmee je hypermoderne websites maakt. We vertellen je graag hoe Kentico jouw bedrijf ondersteunt in jouw digitale groei.