Menu Neem contact met me op

Kentico partner

Alles in 1 oplossing

 

Eenvoudig content beheren

Kentico begon ooit als een eenvoudig ASP.NET content management systeem. Maar dat is het al lang niet meer! Inmiddels is het een alles-in-één marketingoplossing, beschikbaar in meerdere varianten. 

En zelfs het basispakket beschikt al over uitgebreide functies voor contentmanagement. Ook gebruikers zonder technische achtergrond kunnen met Kentico eenvoudig content beheren en - na een korte training - zelfs de gehele website.


 

 

 

In tegenstelling tot veel andere platformen, kun je met Kentico razendsnel webshops en websites realiseren. 

Dankzij de uitgebreide set aan geïntegreerde out-of the-box functionaliteiten (zoals contentmanagement, online marketing, e-commerce, online communities en intranet) maakt Kentico geïntegreerde marketing goed te beheren én betaalbaar voor zowel kleinere als grotere bedrijven. 

'Aviva is een van onze meest ervaren partners in de Benelux en heeft vele succesvolle implementaties gedaan voor diverse klanten.'
Bart Omlo, Kentico

Gold Partner status

We zijn één van de 38 Kentico Gold Partners in Nederland: het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Dat betekent niet alleen dat we over uitgebreide kennis van het platform beschikken, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico community.

Kentico specialisten

Inmiddels hebben we 12 gecertificeerd Kentico developers in huis. En niet alleen onze ontwikkelaars zijn expert op het gebied van Kentico, ook onze projectmanagers, designers en salescollega’s zijn door Kentico getraind op het gebied van marketing automation. 

Ruim 12 jaar ervaring

Aviva Solutions werkt al ruim 12 jaar met de oplossingen van Kentico. Meer dan 25 websites en commerce-oplossingen hebben we met dit platform gerealiseerd, waaronder het loyaltyprogramma van Kwantum. Ook de webshop die we voor Scapino bouwden - waar zowel B2C als B2B-klanten kunnen winkelen - draait op Kentico.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag hoe we van jouw Kentico-project een succes maken.

Een persoonlijk advies is zo geregeld. 

Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Bekijk onze cases
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.