NL EN

Microsoft Azure Development Associate-certificering behaald door Bas van den Hoogen.

Bas van den Hoogen heeft de Microsoft Azure Development Associate-certificering verlengd voor een jaar.

Bas van den Hoogen, developer bij Aviva Solutions, heeft zijn Microsoft Azure Development Associate-certificering verlengd met een jaar. Met dit certificaat valideert hij dat hij verschillende cloudapplicaties en -services binnen Azure onder de knie heeft.

Microsoft Azure 

Azure is een zeer uitgebreide clouddienst van Microsoft. Deze clouddienst helpt je bij het implementeren, ontwikkelen en beheren van applicaties. Door een wereldwijd netwerk te hebben, is het gemakkelijk om op internationale schaal te opereren. Azure is niet alleen een datacenter; ze bieden daarnaast ook services aan zoals Internet of Things, Big Data en AI. Om dit uitgebreide systeem goed te snappen, de mogelijkheden te ontdekken en om nieuwe ontwikkelingen binnen het systeem te begrijpen, kun je verschillende certificeringen behalen.  

Microsoft biedt modules aan waarin de nieuwe onderdelen worden toegelicht. Het examen wat afgelegd wordt, gaat dan ook in op de nieuwe functionaliteiten binnen Microsoft Azure. Hierdoor krijg je dus ook een kleiner aantal vragen dan wanneer je voor het eerst de Microsoft Azure Development Associate-certificering behaalt. 

Juiste expertise voor onze klanten 

“Door het verlengen van dit certificaat laat je zien dat je up-to-date bent met de functionaliteit in Azure.” Bas van den Hoogen. 

Met het jaarlijks verlengen van de Microsoft Azure Development Associate-certificering blijft je kennis van de clouddienst van Microsoft actueel. Binnen Aviva Solutions wordt bij verschillende klanten gebruikgemaakt van Azure, de clouddienst van Microsoft. Door deze kennis up-to-date te houden, weten wij hoe we met de nieuwste technologie te werk moet gaan en welke mogelijkheden er zijn.