NL EN

Kevin Deketelaere behaalt Kentico Xperience 13 Developer certificaat

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Kevin Deketelaere de nieuwste erkende Kentico Xperience 13 Certified Developer is bij Aviva Solutions! Onlangs heeft hij het Kentico Xperience 13 Developer Examen succesvol afgerond en bewezen dat hij de nodige kennis, ervaring en technische vaardigheden heeft om Kentico op een hoog niveau te gebruiken. Onze klanten kunnen vertrouwen op zijn uitgebreide kennis van het Kentico-platform. 

We feliciteren Kevin met zijn prestatie en kijken er naar uit om samen met hem onze klanten te helpen hun online doelen te bereiken!

Kentico Xperience 13 is de meest recente versie van het Digital Experience Platform van Kentico. Een platform waarmee je eenvoudig contentmanagement, marketing en e-commerce combineert. Om jezelf Certified Developer te mogen noemen moet je een zwaar examen afleggen waarbij over 40 vragen je kennis, ervaring en kunde wordt getoetst van Kentico Xperience 13. Het examen vraagt niet alleen kennis en academische begrip van het product en functionaliteit, maar ook praktische ervaring en bekendheid met het product zelf.  

Kevin: “Het behalen van mijn certificering heeft echter mijn theoretische kennis vergroot en mij praktisch geholpen met de materie van Kentico. Daarnaast bewijst het ook dat ik deze kennis goed beheers en dit gunstig zal gebruiken bij toekomstige projecten.”


Aviva Solutions blijft prioriteit leggen bij het behalen van certificeringen door collega’s op het Kentico-platform. Zo zijn niet alleen onze ontwikkelaars expert op het gebied van Kentico maar ook onze projectmanagers, designers, salescollega’s, en marketeers. Dit jaar is Roel Kuik als allereerste marketeer toegevoegd aan de Kentico-MVP’s voor zijn kennis en inzet rondom de digitale marketing functionaliteiten van Kentico Xperience. Op deze manier heeft Aviva Solutions twee jaar op een rij samen met klanten de Kentico Xperience Site of the Year award gewonnen.

“Het behalen van dit soort certificeringen is erg belangrijk. Zo groeien medewerkers constant mee met de trends en ontwikkelingen van nu.  Dit zorgt ervoor dat we onze klanten altijd optimaal kunnen ondersteunen in het bereiken van hun digitale groei en hun digitale doelstellingen. Met de toevoeging van Kevin aan ons team gecertificeerde professionals versterken we hierin opnieuw onze positie", laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten.“ 
 

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.