NL EN

Jonne Kats en Joost Meijles prolongeren Sitecore MVP-titel

Jonne Kats en Joost Meijles verlengen hun status als Sitecore Most Valuable Professionals (MVP) voor Commerce in 2020. Deze titel staat voor een wereldwijde erkenning als Sitecore Commerce expert en leider van de community.

Jaarlijks kent Sitecore de MVP-titels toe aan de actiefste leden van de Sitecore-community. Zij zijn van uitzonderlijke waarde voor de ontwikkeling, optimalisatie en innovatie van de Sitecore-technologie. Deze selecte groep MVP’ers delen hun passie, kennis en ervaring met de online en offline community over de hele wereld.

Twee van de zes in Europa

Om een kader te scheppen hoe bijzonder deze titel eigenlijk is: van de 19 Sitecore Commerce MVP's wereldwijd (waarvan 6 in Europa) werken er dus 2 bij Aviva Solutions. En dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat Aviva Solutions al jaren de ontwikkeling en groei van Sitecore Commerce ondersteunt. Zo ontwikkelden we  specifiek voor Sitecore Commerce de accelerator Mercury E-commerce en recentelijk de plugin Nyxie dat een flink aantal promotions toevoegt. En dan zijn daar nog onze Docker Images for Sitecore XP en XC. Een ideale omgeving dus voor Jonne en Joost om hun expertise te laten floreren. 

Hoe zij de MVP-titel hebben verdiend

Jonne en Joost leverden ook in 2019 een flinke bijdrage aan de Sitecore-community. Dat deden zij o.a. met hun blogserie Exposing the commerce engine en presentatie tijdens Sitecore Symposium. Ook hun werk aan de Docker Images for Sitecore XP en XC ging niet onopgemerkt voorbij. Sterker nog: Sitecore omarmt het. Daarnaast leveren zij een grote bijdrage aan het open source project Nyxie en de doorontwikkeling van Mercury E-commerce. En hier houdt het niet op. Jonne en Joost nemen onder andere actief deel aan (social media) discussies en geven Sitecore feedback over hun product. Kortom, hun schat aan Sitecore Commerce ervaring en kennis brengen zij graag over aan (collega)developers, maar ook aan partners en klanten.

Benefits

Natuurlijk zijn erkenning en eer hartstikke leuk. Maar als MVP’ers profiteren Jonne en Joost van een aantal voordelen. Zoals directe toegang tot productteams, vroege productreleases van Sitecore’s software en exclusieve evenementen. En onze developers, partners en klanten dus ook!

Terugblik op Sitecore SYM 2019

Lees meer

Sitecore-expert nodig?

Met twee Sitecore MVP's en nog veel meer gecertificeerde Sitecore-developers kunnen we je vast helpen bij jouw vraagstuk. Vul het formulier in of neem contact op via info@avivasolutions.nl of 071 710 7472.