NL EN

APS IT-diensten wint Site of the year award 2022

APS IT-diensten wint de Site of the Year award 2022 met hun nieuwe online platform! 

Site of the Year is een jaarlijkse wedstrijd van Kentico die de beste implementaties van Kentico Xperience 13 erkent. De winnaars zijn klanten en partners die erin slagen uitzonderlijke gebruikerservaringen te leveren. Deze websites tonen dan ook topkwaliteit in creativiteit, innovatie, structuur van content en het gebruik van technologie en digital marketingfeatures.   APS IT-diensten heeft deze internationale award in de categorie Education & Careers gewonnen. De award is een beloning voor een intensief proces en een succesvolle samenwerking tussen APS IT-diensten en Aviva Solutions.   
 

Site of the Year uit honderden inzendingen    

Afgelopen jaar lanceerden wij samen met APS IT-diensten een nieuw online platform. Wat begon met een wens vanuit APS IT-diensten om de zoekfunctionaliteiten te verbeteren in het oude Sitecore-platform, eindigde in een replatform project om de IT-leverancier van het onderwijs te voorzien van een toekomstbestendig nieuw platform passend bij hun strategie voor de komende jaren. Dit met de overstap van Sitecore naar Kentico Xperience 13.   
 
“De overstap naar Kentico Xperience 13 heeft onze online groei mogelijk gemaakt. Door verbeterde SEO en prestaties verwachten we betere service te bieden met relevante informatie en producten. De prestaties en gebruiksvriendelijkheid hebben onze medewerkers enthousiast gemaakt over Kentico. De uitgebreide marketingfuncties en first-party data stellen ons in staat om betere en rijkere gebruikerservaringen te creëren.” Michael van Dijk, Unitmanager APS IT-diensten.    
 

Samenwerking   

Bart Hoppe, CEO van Aviva Solutions: “We zijn super blij en trots dat we de Kentico Xperience  Site of the Year award 2022 hebben gewonnen voor de categorie Education & Careers. Nadat we de afgelopen twee jaar al Site of the Year awards wonnen voor het realiseren van de beste Kentico website, is het winnen van deze award voor de derde keer op rij het bewijs dat we een ijzersterk team hebben neergezet dat full service Kentico projecten kan uitvoeren en onze klanten ook echt verder helpen in het bereiken van online volwassenheid en succes.”    
 
Door de nauwe en prettige samenwerking met APS IT-diensten staat er nu een volledig nieuw online platform op toekomstbestendige technologie met een sterk verbeterde online experience. Heb jij ook interesse in het behalen van prijswinnende digitale ervaringen en een toffe samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier onderaan de pagina.    
 

Jij mag ook stemmen!   

Naast Site of the Year verkozen door Kentico, kan het publiek nu ook een stem uitbrengen voor de Community Choice Award 2022. APS IT-diensten staat hier uiteraard ook tussen. Stem hier op ons mooie project!  
 

Succesvol overstappen van Sitecore naar Kentico

Laat de groei van je business niet afremmen door je technologie

Lees hier meer over

Bekijk hier onze presentatie!

Na de lancering mocht Aviva Solutions samen met APS IT-diensten ook een presentatie geven.

Digitale ambities

Vraag je jezelf af hoe je vorm geeft aan je digitale ambities? Geef ons een belletje, we helpen je graag op weg!

Laten we eens sparren

We spreken dagelijks veel bedrijven met uiteenlopende digitale ambities en online struikelblokken. Je kan het zo gek niet bedenken of we hebben er al eens een oplossing voor bedacht en opgeleverd. Probeer 't eens, we horen graag van je.