NL EN

Ruben Schild behaald Microsoft Azure Fundamentals certificering

Junior developer Ruben Schild behaald Microsoft Azure Fundamentals

Ruben Schild, junior .NET developer bij Aviva Solutions, heeft de Microsoft Azure Fundamentals certificering recent behaald. Het certificaat helpt je kennis maken met het Azure platform en wat je ermee kan doen.

Wat is Microsoft Azure Fundamentals? 

Azure is een zeer uitgebreide clouddienst van Microsoft. Om dit uitgebreide systeem goed te begrijpen en om te weten wat de uitgebreide mogelijkheden zijn is de onlinecursus bedacht. In deze cursus leer je de basisconcepten van Azure. De cursus bestaat uit 3 modules, hier staat alle stof van het examen in. Het examen bestaat uit een aantal vragen, waarvan het aantal per keer verandert.  

Het begint bij de basis 

Aviva Solutions hecht veel waarde aan het opleidingstraject van haar medewerkers ongeacht hun kennisniveau. Voor een junior developer betekent dit zorgen dat de basiskennis op orde is. Het behalen van de Microsoft Azure Fundamentals certificering is een mooi startpunt voor een junior developer. Door het behalen van de Microsoft Azure Fundamentals certificering kan er verder gebouwd worden met volgende certificeringen, om zo nog meer kennis van Microsoft Azure te vergaren en te groeien als professional.  

"Met het behalen van dit certificaat, ben ik in staat om mijn expertise binnen Microsoft Azure te valideren. Daarnaast kan ik verder groeien binnen Azure en mij zo als professional verder ontwikkelen." Ruben Schild. 

Microsoft binnen Aviva Solutions 

Voor veel klanten wordt Microsoft Azure Fundamentals gebruikt als hosting. Dit houdt in dat wanneer er een website gebouwd wordt, deze vervolgens wordt bewaard op de servers van Microsoft Azure. 

Binnen Aviva Solutions vinden we het belangrijk dat alle medewerkers de kans krijgen zich verder te ontwikkelen als professional. Hierdoor kunnen we de beste service aan onze klanten aanbieden.