NL EN

Aviva Solutions nu ook Kentico Xperience Quality Expert

Een mooie titel verdient wat uitleg

Kentico, de bekende alles-in-1-marketingoplossing, heeft ons benoemd tot Kentico Xperience Quality Expert. In het kort komt het erop neer dat Kentico ons aanbeveelt als expert in het implementeren van hun platform.

Uitgebreide audit

Je komt niet zomaar in aanmerking voor deze felbegeerde titel. Om te beginnen moet je al Kentico Gold Partner zijn, het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Verder doorliepen we een audit die onder meer bestond uit een interview met onze ontwikkelaars en een review van een project dat we onlangs hebben uitgevoerd. Hierbij zijn onze productkennis en expertise beoordeeld, evenals het niveau van ons werk.

Enerzijds heeft Kentico onderzocht of de architectuur en het ontwerp van onze projecten voldoen aan de best practices. Anderzijds zijn onze maatwerkaanpassingen onder de loep genomen: maken ze op de juiste manier gebruik van de API en zijn ze gemakkelijk te onderhouden?

Erkenning van onze expertise

Samenvattend: met deze kwaliteitsaudit heeft Kentico vastgesteld dat onze huidige en toekomstige implementaties van Kentico CMS/EMS (Event Management Software) voldoen aan hun strenge eisen op het gebied van architectuur en development.

Als je op onze profielpagina kijkt op de site van Kentico, zie je daar 41 websites staan. Twee daarvan zijn door Kentico uitverkozen tot Site of the Month. Er staat ook dat we zes Certified developers hebben en drie Certified marketers. Dat het label Kentico Xperience Quality Expert daar nu ook bij staat, is een prachtige erkenning van onze expertise.

Lees hier meer over ons partnerschap met Kentico als Xperience Gold Partner

Ontdek hier wie onze Kentico certified marketers zijn!