NL EN

2x Kentico Site of the Month voor Aviva Solutions

Iedere maand selecteert Kentico 10 recent gelanceerde websites die om uiteenlopende redenen iets bijzonders hebben. Deze krijgen de prestigieuze titel van Site of the Month.

Met 1.000 partners wereldwijd die allemaal trots zijn op het werk wat ze opleveren voor hun klanten, is het voor digital agencies een gevoel van erkenning als je in dit lijstje wordt opgenomen met één van je projecten. Vandaag leggen wij de lat weer wat hoger omdat we niet met 1 maar zelfs met 2 websites benoemd zijn tot Site of the Month. En daar zijn we erg trots op!

Eindhoven 365

Thisiseindhoven.com is de officiële toeristische website van Eindhoven. De website is onderdeel van citymarketingorganisatie Eindhoven365. Ze hebben de vraag bij ons neergelegd om een compleet nieuwe website te realiseren binnen Kentico Xperience om hun ambities op het gebied van content management, content personalisatie, marketing automation en e-commerce te verwezenlijken.

Samen in ontwikkeling

Driestar educatief is een kenniscentrum dat bestaat uit een hogeschool, een onderwijsadviesdienst en een managementadviesdienst voor onderwijs. Sinds het project waarbij we de 10 verschillende websites naar één platform hebben gebracht, hebben we diverse nieuwe websites opgeleverd voor Driestar, waaronder Samen in ontwikkeling. Hierbij maken we gebruik van herbruikbare componenten waardoor we binnen afzienbare tijd en met beperkt budget nieuwe websites kunnen lanceren binnen de stijl van Driestar.

Alle Site of the Month websites kun je hier terugvinden. 

Meer lezen over onze projecten?