NL EN

Driestar kiest met Kentico Xperience 13 voor de toekomst

Christelijk praktijkgericht kenniscentrum Driestar Educatief maakt een volgende belangrijke stap in haar digitale ambities en migreert al haar websites naar Kentico Xperience 13. Daarbij kiest Driestar Educatief opnieuw voor Aviva Solutions als implementatie-partner.

De samenwerking tussen Driestar Educatief en Aviva Solutions gaat inmiddels terug tot 2019. Op advies van Kentico nam Driestar Educatief contact met ons op om hun websites te beheren en moderniseren. Een complexe klus omdat ze op dat moment 10 websites en een webshop hadden op verschillende versies van Kentico. Ons eerste project samen met Driestar Educatief bestond uit het geven van update aan de webshop en alle 10 websites naar Kentico 12 overzetten om deze vervolgens te kunnen integreren in één platform. 

"De uitgebreide ervaring van Aviva Solutions met dit soort trajecten bij andere organisaties speelde een grote rol bij de keuze voor een partner", volgens Kees Codée van Driestar Educatief.

7 nieuwe websites

Sinds het succesvol afronden van het eerste project hebben we in opdracht van Driestar Educatief in totaal 7 nieuwe websites ontworpen, ontwikkeld en toegevoegd aan het platform. Door vanaf de eerste nieuwe website (Driestar Hogeschool) een uitgebreide set met herbruikbare componenten te creëren zijn we in staat om met een beperkt budget snel de doelstellingen van Driestar Educatief te realiseren.

Klaar voor de toekomst

Met de komst van Kentico Xperience 13 is het Kentico-platform volledig over op het toekomstbestendige MVC (Model View Controller). Hoog tijd voor Driestar Educatief om de overstap naar Kentico Xperience 13 te maken en de webshop te integreren in dit nieuwe platform. 

Hiermee hebben we alle sites en shops op hetzelfde platform draaien, wat een belangrijke stap is in de toekomstbestendigheid van Driestar Educatief. Een bijkomend voordeel is dat alle sites nu gebruik kunnen maken van de uitgebreide marketingfunctionaliteiten die het Kentico-platform biedt. En is Driestar Educatief hierdoor beter voorbereid op de komst van Kentico Odyssey, de eerste volledige SaaS-versie van Kentico. 

Over Aviva Solutions

Aviva Solutions is een fullservice digital agency met 12 jaar ervaring met Kentico-implementaties. Naast meerdere Cerftified Developers beschikt Aviva Solutions ook over Certified Marketers om zo vanuit alle perspectieven de benodigde kennis en ervaring te bieden aan onze klanten. Deze aanpak heeft geleid tot het behalen van Gold-status, Quality Expert en meerdere awards voor onze klanten.