Menu Neem contact met me op

Waarom kiezen voor Aviva Solutions?

Digitale daadkracht

Aviva Solutions is er voor organisaties die klaar zijn voor de volgende stap in hun digitale groei. Organisaties die op zoek zijn naar een betrokken partner om samen die stap te zetten. En de stappen erna.

Met digitale daadkracht en onverdeelde aandacht brengen we jouw organisatiedoelen binnen handbereik. Denk aan een betere informatievoorziening voor medewerkers, een rijke gebruikservaring voor klanten of meer rendement uit e-commerce.

 

Onze betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit maken het verschil. Onze mensen zijn stuk voor stuk aanpakkers die specialistische kennis vertalen naar effectieve oplossingen. 

We analyseren de uitdaging en ontwerpen een oplossing. Die we bouwen, uitgebreid testen, implementeren en vervolgens optimaliseren. We doen het allemaal, van advies tot oplevering. Voor deze stap in je digitale groei. En de stappen erna.

Aviva Solutions is er bij elke stap en alle stappen erna

Bij elke stap

Eenvoudige projecten zijn natuurlijk ook welkom, maar als we heel eerlijk zijn: hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging. Voor ons dan, want jouw klanten en medewerkers houden juist van simpel. Daarom ontwikkelen we altijd iets dat volstrekt intuïtief werkt en precies doet wat het moet doen. Om erachter te komen wat dat is, onderzoeken we voor welke uitdagingen jouw organisatie staat. Wat er nodig is om die het hoofd te bieden en hoe we dat kunnen maken.

 

Al meer dan 12 jaar helpen we mooie merken bij hun digitale groei. Van hele bekende consumentenmerken tot koplopers in de schoonmaak industrie en opleidingsinstituten. Ruim 70 medewerkers werken dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe websites, het verbeteren van customer journeys en maatwerk projecten. Dit doen we trouwens in nauwe samenwerking met Microsoft, Sitecore en Kentico.    

Benieuwd naar ons werk?

Bekijk de cases

Jouw toekomst bij Aviva?

Ontdek onze vacatures

Ontdek onze verhalen

Lees alle artikelen

Onze diensten

Is jouw organisatie klaar voor de volgende stap in jullie digitale groei? Wij zijn er om jullie doelen te bereiken, ongeacht de uitdaging.

Ga naar het overzicht

Onze aanpak

Wij staan voor betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit. Dat betekent dat je bij ons ook echt de aandacht krijgt die je verdient. Van A tot Z.

Bekijk de full service aanpak

Contact

Bel, mail of kom langs

Hier vind je ons...
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.