Menu

Waarom kiezen voor Aviva Solutions?

Als fullservice partner staan we voor je klaar. Bij elke stap.

Digitale daadkracht

Met digitale daadkracht en onverdeelde aandacht brengen we jouw organisatiedoelen binnen handbereik. Denk aan een betere informatievoorziening voor medewerkers, een rijke gebruikservaring voor klanten of meer rendement uit e-commerce. 

Full service

Onze betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit maken het verschil. Onze mensen zijn stuk voor stuk aanpakkers die specialistische kennis vertalen naar effectieve oplossingen. 

We analyseren de uitdaging en ontwerpen een oplossing. Die we bouwen, uitgebreid testen, implementeren en vervolgens optimaliseren. We doen het allemaal, van advies tot oplevering. Voor deze stap in je digitale groei. En de stappen erna.

Bij elke stap

Eenvoudige projecten zijn natuurlijk ook welkom, maar als we heel eerlijk zijn: hoe complexer het probleem, hoe groter de uitdaging. Voor ons dan, want jouw klanten en medewerkers houden juist van simpel. Daarom ontwikkelen we altijd iets dat volstrekt intuïtief werkt en precies doet wat het moet doen. Om erachter te komen wat dat is, onderzoeken we voor welke uitdagingen jouw organisatie staat. Wat er nodig is om die het hoofd te bieden en hoe we dat kunnen maken.

Al meer dan 13 jaar helpen we organisaties bij hun digitale groei. Van heel bekende consumentenmerken tot koplopers in de schoonmaakindustrie en opleidingsinstituten.

A-team en partners

Ruim 70 medewerkers van het A(viva)-team werken dagelijks aan de ontwikkeling van nieuwe websites, het verbeteren van customer journeys en maatwerkprojecten. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze partners Microsoft, Sitecore en Kentico.

Succesvolle aanpak

Betrokkenheid, vakmanschap en creativiteit: daar staan we voor. Dat betekent dat je bij ons ook echt de aandacht krijgt die je verdient. 
Van A tot Z.

Zo doen we dat

Mooie voorbeelden

Wij zijn er om jullie doelen te bereiken, ongeacht de uitdaging. Laat ons weten waar we je mee kunnen helpen. Inspiratie nodig? 

Bekijk de cases

Hier vind je ons

Aviva Solutions is gestart vanuit de Randstad en bevindt zich middenin het Groene Hart. Maar het Aviva-team heeft ook stevig voet aan de grond in het zuiden van 't land vanuit kantoor Eindhoven.

Contact met Aviva
'Aviva Solutions is er voor organisaties die klaar zijn voor de volgende stap in hun digitale groei. Organisaties die op zoek zijn naar een betrokken partner om samen die stap te zetten. En de stappen erna.'
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.