NL EN

Driestar Onderwijsadvies staat live!

Driestar Educatief lanceert nieuw onderdeel: Driestar Onderwijsadvies

In samenwerking met Aviva Solutions lanceerde Driestar Educatief het nieuwe onderdeel van hun organisatie genaamd Driestar Onderwijsadvies. 

De samenwerking tussen Driestar Educatief en Aviva Solutions gaat inmiddels terug tot 2019. Op advies van Kentico nam Driestar Educatief contact met ons op om hun websites te beheren en moderniseren. Een complexe klus omdat ze op dat moment 10 websites en een webshop hadden op verschillende versies van Kentico. 

Sinds het succesvol afronden van het eerste project hebben we in opdracht van Driestar Educatief in totaal 7 nieuwe websites ontworpen, ontwikkeld en toegevoegd aan het platform. Door vanaf de eerste nieuwe website (Driestar Hogeschool) een uitgebreide set met herbruikbare componenten te creëren zijn we in staat om met een beperkt budget snel de doelstellingen van Driestar Educatief te realiseren.


Onderwijsadvies

Sinds deze week staat nu ook Driestar onderwijsadvies live. Onderwijsadvies richt zich op het aanbieden van kant-en-klare op maat gemaakte cursussen voor leerkrachten, alumni of onderwijsexperts. Hierbij kunnen bezoekers via de website informatie vinden over de cursussen en zich inschrijven. 


Moderne website voor Onderwijsadvies

Driestar Educatief wilde een moderne website voor het onderdeel Onderwijsadvies. Daarom heeft Aviva Solutions een nieuw ontwerp, pagina-indeling en nieuwe functies ontwikkeld voor op maat gemaakte cursussen. Hierbij werd slim gebruik gemaakt van herbruikbare componenten en de integratie van huidige websites van Driestar.
 

Efficiëntie door herbruikbare componenten

Aviva Solutions heeft een uitgebreide set met herbruikbare componenten gecreëerd bij het ontwikkelen van de eerste nieuwe website, Driestar Hogeschool. Deze aanpak heeft geleid tot efficiëntie in het ontwerp van de nieuwe website voor Onderwijsadvies. Hierdoor was het mogelijk om met een beperkt budget snel de doelstellingen van Driestar Educatief te realiseren en er een mooi online platform van te maken. 


Over Aviva Solutions

Aviva Solutions is een fullservice digital agency met 12 jaar ervaring met Kentico-implementaties. Naast meerdere Cerftified Developers beschikt Aviva Solutions ook over Certified Marketers om zo vanuit alle perspectieven de benodigde kennis en ervaring te bieden aan onze klanten. Deze aanpak heeft geleid tot het behalen van Gold-status, Quality Expert en meerdere awards voor onze klanten. 
 

Zelf toe aan een volgende digitale stap?

Werk je al met Kentico, maar wil je meer uit je platform halen? Dan zijn deze pagina's op jouw lijf geschreven. Overweeg je een overstap naar een nieuw platform omdat je ambitieuze digitale doelstellingen wilt realiseren? Stuur ons dan een mailtje om eens vrijblijvend te sparren over je volgende stappen.

De hele case van Driestar bekijken?

Bekijk hier