NL EN

Aviva Solutions benoemd tot Sitecore Platinum Implementation Partner

De hoogst haalbare partnerstatus

Met deze benoeming spreekt Sitecore haar waardering uit voor Aviva’s ruime kennis van Sitecore software en bewezen kwaliteit in dienstverlening op gebied van customer experience en commerce.

Sitecore over Aviva Solutions als Platinum partner

Sitecore stelt hoge eisen aan het Platinum partnership en kent dit alleen toe aan partners met enorme ervaring en een leidende positie. "Wij waarderen Aviva Solutions’ full service klantbenadering en proactieve houding ten aanzien van onze technologie. Partneren met Aviva Solutions versterkt daarmee onze business en resulteert in beter passende oplossingen voor de wensen van onze klanten." aldus Wanda Cardigan, Global VP Commerce Sales & Strategy bij Sitecore. Sitecore refereert hiermee aan de implementatie van grote e-commerce en website projecten die Aviva realiseerde voor (inter)nationale merken als Homefashion Group (Kwantum), Future Cleaning Technologies en Plaisio. Ook de door Aviva ontwikkelde oplossing om Sitecore Commerce implementaties te versnellen wordt breed omarmt.

De plussen van het platinum partnership

Het Platinum partnership houdt in dat Sitecore en Aviva Solutions structureel en intensief blijven samenwerken. Niet alleen om samen klanten succesvol te begeleiden op gebied van e-commerce, customer experience en marketing automation, maar ook om gezamenlijk richting geven aan (door)ontwikkeling van het Sitecore platform en software. Bart Hoppe, Directeur bij Aviva Solutions: “We zijn heel enthousiast over de erkenning van Sitecore van onze ruime kennis van het Sitecore platform, customer experience, commerce en bewezen kwaliteit in dienstverlening. Het Platinum partnership geeft ons de mogelijkheid om mee te denken over de richting en verbetering van het Sitecore platform. Bovendien hebben we directe toegang tot nieuwe Sitecore producten en early releases. En die voorsprong komt natuurlijk weer ten goede aan onze klanten.”

Sitecore Solutions Partner Programma in een notendop

Sitecore richt zich puur op de (door)ontwikkeling van haar platform en software; de implementatie ervan laat zij volledig over aan partners. En om zeker te stellen dat deze implementatiepartners succesvolle Sitecore oplossingen leveren aan élke klant is het Sitecore® Solution Partner Programma opgericht. Een partner kan uitgroeien van Silver, Gold tot Platinum. Sitecore leunt sterk op de rijke praktijkervaring en inzichten die platinum partners hebben.

Hoe Aviva doorgroeide tot Platinum partner

Al meer dan 17 jaar zet het team van Aviva Solutions het Sitecore platform en Sitecore Commerce (voorheen Microsoft Commerce Server, red.) in bij het bouwen van succesvolle webshops en websites. Vanuit die bedrevenheid ontwikkelde Aviva Solutions zelfs een eigen oplossing om aanzienlijk sneller Sitecore Commerce implementaties te verrichten. Sitecore erkent deze oplossing als een onmisbare sleutel tot versneld succes. En omdat élke eindklant zo’n oplossing verdient, heeft Aviva die oplossing nu ook beschikbaar gesteld voor andere Sitecore implementatiepartners. Uiteraard is Sitecore erg enthousiast over die bijdrage aan de community. Lees hier meer over deze Sitecore Commerce accelerator. 

Over Aviva Solutions

Een fullservice-internetbureau dat effectieve digitale oplossingen maakt met onder andere Sitecore. En als strategisch digitaal partner helpen we ook nog eens bij het maken van slimme technische keuzes.

Stel je Sitecore-vraag aan de expert

Heb je een specifiek Sitecore-vraagstuk? Of wil je juist in grove lijnen weten of Sitecore mogelijk geschikt is als oplossing voor het realiseren van jouw organisatiedoelen? We denken graag met je mee. Bel ons op 071-7107474. Of stuur een mailtje naar info@avivasolutions.nl.

Winner!

Aviva Solutions wint Sitecore Experience Award voor Best Commerce Lees meer

Blijf op de hoogte!

Met onze Aviva updates krijg je belangrijk nieuws, interessante artikelen en handige tips als eerste direct in je mailbox. Meld je direct aan!