NL EN

Site of the Year award voor Nevi.nl

Nevi wint award voor Best Online Marketing Implementation

Vorig jaar lanceerde NEVI een nieuw alles-in-1 platform ter ondersteuning van haar wens om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan de community van inkoopprofessionals. Met een nieuw design, verbeterde UX en verregaande marketingfunctionaliteit is hier een flinke stap in gezet. Om dit te kunnen bewerkstelligen is gekozen voor Kentico Xperience als Digital Experience Platform.

Uit honderden inzendingen wereldwijd is Nevi.nl benoemd tot Kentico Site of the Year voor de Special Jury Award ‘Best Online Marketing Implementation’. Daarnaast is Nevi.nl finalist in de Industry category 'Education & Careers.

Best Online Marketing Implementation wordt toegekend aan de site die het beste de marketing mogelijkheden van Kentico Xperience benut. Grondslag voor deze keuze is het verbeterde design, de nieuwe mogelijkheden rond personalisatie en (e-mail)marketing. Wat zorgt dat Nevi meer grip heeft op het beheer van de website en de klantprofielen, wat weer veel efficiency en een verbeterde klantbeleving oplevert.

Maarten Bougie, directeur relatiemanagement en marketing van Nevi: “We zijn trots dat we deze award mogen ontvangen. Met de vernieuwde website bieden we onze opleidingen, trainingen en netwerkbijeenkomsten doelgericht aan, waardoor procurement professionals en organisaties het beste uit zichzelf kunnen halen.”   

Deze award onderstreept het succes van het ontwerp en implementatie, daarmee is het tevens een mooie erkenning voor Aviva Solutions, het digital agency dat voor Nevi dit project heeft uitgevoerd. Mark Groothuizen, CEO van Aviva Solutions: “We proberen altijd een brug te slaan tussen de wensen van de klant en de behoeften van de eindgebruiker. Het is mooi om te zien dat door echt samen te werken er heel mooie resultaten ontstaan. Zeker als daar dan ook waardering voor komt vanuit Kentico.” 

Kentico-specialist

Aviva Solutions is al jaren Gold-partner van Kentico, het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten. Daarnaast zijn we benoemd tot Kentico Quality Experts en hebben we voor onze klanten meerdere Sites of the Month & Year mogen lanceren. 

Nevi case

Lees hier alles over het Nevi-project Naar de case
Meer weten over Kentico Xperience?