Menu Neem contact met me op

Mercury E-commerce partner

Accelerator voor Sitecore Commerce

 

Supersnel live boordevol features

We zien het zo vaak gebeuren, na een zorgvuldig selectieproces wordt er gekozen voor Sitecore en Experience Commerce. Na maanden bouwen is de business afgehaakt, het e-commerce platform nog niet live en de deadline allang verstreken.

Terwijl je klant het liefst zo snel mogelijk live gaat om volop te profiteren van alle features van hun nieuwe shop. En je jouw klant maar wat graag enthousiast wilt houden over de gekozen technologie. 

Daar hebben wij de oplossing voor!

    

    

  


In plaats van alles helemaal zelf te bouwen krijg je van ons een zeer complete set met features die je alleen nog maar hoeft te stylen! Hiermee sla je een enorme slag in ontwikkeltijd die je kunt besteden aan het creëren van de perfect klantbeleving. 

Volledig geïntegreerd in Sitecore Experience Commerce 9 en Sitecore Experience Accelerator (SXA) ga je met Mercury live in een fractie van de tijd. En profiteert je klant direct van features als: Wishlist, Product comparison, Product bundles en nog veel meer.

'Met Mercury verstevigd Macaw haar positie als strategisch omnichannel partner'
Pim van Leeuwen, Macaw

 

 

Bekijk de video

Wil jij je klanten voor, tijdens en na de Experience Commerce implementatie helpen om meer uit hun Sitecore platform te halen? Dan is deze video op jouw lijf geschreven. Aanmelden als partner is trouwens zo gedaan!

emailheader-partners-mercury

Snel live

Lanceer je platform binnen de deadline zodat de gekozen strategie van je klant ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Minder risico

Wij hebben jarenlange ervaring met e-commerce en al het ontwikkelwerk al voor je gedaan waardoor je risico sterk daalt.

Up to date

Verzeker jezelf van de laatste technologie zodat de investering nog jaren mee kan. Mercury werkt perfect met Sitecore 9 en SXA.

Boordevol features

Maak het verschil met features die anders maanden ontwikkeltijd nodig hebben. Wishlists, product vergelijkingen, product bundels, social integratie, navigatie, check-out en SEO-optimalisatie zijn bij Mercury standaard inbegrepen.

Bewezen technologie

Sitecore Partners zoals Macaw maken de strategische keuze om Mercury te gebruiken in de implementaties die ze voor hun klanten realiseren. Zo versterken zij hun propositie en realiseren ze tevreden klanten.

Nieuwsgierig geworden?

We laten je graag zien wat de voordelen zijn van Mercury E-commerce in jouw Sitecore project.

Voor een persoonlijk advies bel je ons op 071 710 74 74 of stuur je dit formulier in. 

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.