NL EN

Bijna ieder project vraagt in meerdere of mindere mate om maatwerk. Bij Aviva beschikken we niet alleen over de kennis en ervaring, maar ook over de digitale daadkracht die je daarvoor nodig hebt.

Externe kwaliteit

Dit is de kwaliteit die je ervaart als gebruiker: dat er geen bugs in de code zitten, dat de gebruikersinterface intuïtief werkt, dat de uitrol soepel verloopt. Hier horen ook de communicatie en documentatie bij, en de overdracht aan jouw organisatie. We zorgen dat je medewerkers weten hoe of wat, en dat je klanten tevreden zijn over de oplossing die we hebben gebouwd. Maar er is ook zoiets als interne kwaliteit.

Interne kwaliteit

Die gaat over hoe wij werken, dat aanpassingen in de code niet ergens anders weer nieuwe bugs introduceren. Maar ook over de organisatie van de teams, hoe wensen en eisen worden vastgelegd en geprioriteerd, en over de architectuur en infrastructuur. Het heeft allemaal invloed op de uiteindelijke oplossing. Op dit vlak is Aviva trendsetter in Nederland. Kijk maar naar de vele optredens van onze collega's op grote conferenties in binnen- en buitenland.

Digitale daadkracht

Over digitale daadkracht gesproken: we ontwikkelden de succesvolle Sitecore e-commerce-accelerator Mercury. Onze consultants organiseren regelmatig workshops over het professionaliseren van softwareontwikkeling bij bedrijven waar dat de corebusiness is. Of ze doen een quickscan of nemen een uitgebreidere audit af. In het Aviva Innovation Center zorgen onze meest ervaren collega’s voor opvolging van onze innovaties, zodat al onze klanten ervan profiteren.

Integratievraagstukken

Geen enkel systeem staat op zichzelf. Er is bijvoorbeeld een koppeling nodig met ondersteunende systemen, of er moet data uit een ouder systeem worden overgezet. De combinatie van wat er is en wat er moet komen is voor iedere organisatie uniek. Dat vraagt om maatwerk. Maar wat voor soort koppeling er ook nodig is, onze specialisten hebben het al vele malen gezien. En gefikst.

Microsoft, tenzij…

Voor complexere oplossingen is ons uitgangspunt "Microsoft, unless". We kiezen voor een oplossing die aansluit bij jouw behoeften en doelen. Als dat een product of service van Microsoft is, dan is dat mooi. Maar als een alternatief product of andere service beter is, dan twijfelen wij daar geen seconde over. Wij kiezen voor de oplossing die het beste resultaat geeft. Altijd.

Digitale daadkracht in actie

Voor eVision zorgden we ervoor dat er dagelijks met Permit Vision probleemloos duizenden vergunning kunnen worden verstrekt. Wat is jouw ambitie?

Benieuwd naar ons maatwerk?

We kunnen er uren over vertellen. Dat kan over de telefoon of via de e-mail, maar live zijn we nog beter. Binnenkort afspreken? 

Bel ons op 071 710 74 72, mail naar marketing@avivasolutions.nl of stuur het formulier in.