NL EN

Integratie

We laten bestaande en nieuwe applicaties met elkaar samenwerken. We nemen barrières weg tussen bedrijfsonderdelen of organisaties en verzorgen complete trajecten om afzonderlijke systemen te koppelen. Wel zo efficiënt.

De digitalisering versnelt

We zien het bij steeds meer van onze klanten: de digitalisering van bedrijfsprocessen versnelt, mede dankzij de mogelijkheden die de cloud biedt. Dit helpt organisaties om een concurrentievoordeel te behalen en behouden. Kijk maar naar ‘cloud native’-bedrijven als Uber en Airbnb, die hele bedrijfstakken opschudden.

Overstappen op de cloud

Steeds meer organisaties kiezen dan ook voor cloudoplossingen als Salesforce en Microsoft Dynamics 365. Bestaande systemen worden eveneens naar de cloud verplaatst. Dit gebeurt vaak in de vorm van de flexibele microservices-architectuur, meerdere onderdelen die samen één applicatie vormen. Deze werkwijze biedt interessante voordelen op het gebied van schaalbaarheid, beheer en monitoring.

Integratie van cloudsystemen

Het verhuizen van bedrijfsprocessen en -systemen naar cloudproviders als AWS en Azure brengt naast kansen ook uitdagingen met zich mee. Hoe integreer je dit bijvoorbeeld met bestaande systemen? Of denk aan de integratie van de verschillende cloudoplossingen: hoe behoud je de controle en het overzicht over de informatiestromen?

Andere eisen aan integratie

De snelheid van deze veranderingen stelt andere eisen aan integratieoplossingen. Vaak zijn razendsnelle aanpassingen noodzakelijk, waardoor de keuze bij het ontwikkelproces al gauw op een agile werkwijze valt. Om dezelfde reden verliest integratie met de traditionele ESB steeds meer terrein ten opzichte van die op basis van een API gateway. Aviva Solutions loopt voorop bij al deze ontwikkelingen.

Onze integratieoplossingen

Naast integratie bij jou op locatie met behulp van ons eigen BizTalk Exception Framework adviseren wij je over cloudintegratie om zo de digitale transformatie te ondersteunen. Voor uitdagingen bij de integratie met cloudsystemen maken we gebruik van Azure Integration Services. Dit pakket bevat onderdelen om los van elkaar of gekoppeld in te zetten: API Management, Logic Apps, Service Bus en Event Grid. Zo is er een oplossing voor ieder integratievraagstuk.

Meer weten over integratie?

We vertellen je graag alles over de efficiëntieverhoging en kostenbesparing door integratie. Dat kan over de telefoon of via de e-mail, maar live zijn we nog beter. Binnenkort afspreken?

Bel ons op 071 710 74 72, mail naar marketing@avivasolutions.nl of stuur het formulier in.