NL | EN
Menu
Onze diensten

Websites & portals

Websites die jouw doelgroep op logische en heldere wijze van relevante informatie voorzien. Een optimale klantreis dankzij personalisatie en interactiemogelijkheden. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen het.

De weg naar je nieuwe site

Of je nu een website ontwikkelt of een sociaal intranet, je bedrijfsprocessen worden erdoor geraakt. Een doordachte strategie geeft richting. We stippelen daarom een duidelijke routekaart voor je uit met een solide planning. Die stellen we scherp aan de hand van een of meer strategische workshops. Dit vormt de basis van het design- en ontwikkelvoorstel dat we je aanbieden.

Altijd een unieke oplossing

Je bent niet de eerste die een website of portal gaat maken of vernieuwen. Maar jouw organisatie is anders dan alle andere, en wat je wilt bereiken ook. Onze oplossing moet dus uniek zijn. Gelukkig maar. We doen niets liever dan exact maken wat voor jouw klanten en medewerkers goed werkt. We ontwerpen en ontwikkelen altijd iets dat volstrekt intuïtief is in het gebruik en precies doet wat het moet doen.

Zekerheid.

Met de roadmap en planning op zak heb je nodige handvatten en overzicht zodat je niet voor grote verrassingen komt te staan.

Standaard en toch op maat

Ook een unieke oplossing kan op standaardfunctionaliteiten gebaseerd zijn. Afhankelijk van de functionaliteiten die je wenst – en uiteraard het budget – maak je een keuze voor het CMS. Daar helpen we je natuurlijk bij. Want als je hier onbekend mee bent, is het nog best een lastig karwei.

Welk CMS past bij jou?

Wij werken met Sitecore en Kentico, allebei een CMS dat is gebaseerd op Microsoft .Net. Beide systemen bieden genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld marketing automation of een mijn-omgeving. Welke van de twee je moet hebben verschilt per situatie. Passen ze geen van tweeën bij jouw uitdaging? Dan zeggen we dat natuurlijk eerlijk.

Multisite: één CMS voor al je websites

Meerdere websites? Dan is een multisite-CMS ideaal: een centrale plek om al je sites te publiceren. Zo maak je optimaal gebruik van de techniek, die je maar een keer hoeft op te zetten, en hebben alle sites een herkenbare look-and-feel. Er is geen extra hosting nodig. Wanneer het CMS of de hoofdwebsite een update krijgt, is die van toepassing op alle websites.

Meer weten over websites en portals?

Dat kan over de telefoon of via de e-mail, maar live zijn we nog beter. Binnenkort afspreken?

Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Top Employers website

Bekijk de case

Nieuwe website voor STL

Bekijk de case

Onze digitale diensten

Bekijk ze allemaal
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.