NL EN

Websites & portals

Websites die jouw doelgroep op logische en heldere wijze van relevante informatie voorzien. Een optimale klantreis dankzij personalisatie en interactiemogelijkheden. Wij bedenken, ontwerpen en bouwen het.

De weg naar je nieuwe site

Of je nu een website ontwikkelt of een sociaal intranet, je bedrijfsprocessen worden erdoor geraakt. Een doordachte strategie geeft richting. We stippelen daarom een duidelijke routekaart voor je uit met een solide planning. Die stellen we scherp aan de hand van een of meer strategische workshops. Dit vormt de basis van het design- en ontwikkelvoorstel dat we je aanbieden. Met de roadmap en planning op zak heb je nodige handvatten en overzicht zodat je niet voor grote verrassingen komt te staan. 

Altijd een unieke oplossing

Je bent niet de eerste die een website of portal gaat maken of vernieuwen. Maar jouw organisatie is anders dan alle andere, en wat je wilt bereiken ook. Onze oplossing moet dus uniek zijn. Gelukkig maar. We doen niets liever dan exact maken wat voor jouw klanten en medewerkers goed werkt. We ontwerpen en ontwikkelen altijd iets dat volstrekt intuïtief is in het gebruik en precies doet wat het moet doen.

Standaard en toch op maat

Ook een unieke oplossing kan op standaardfunctionaliteiten gebaseerd zijn. Afhankelijk van de functionaliteiten die je wenst – en uiteraard het budget – maak je een keuze voor het CMS. Daar helpen we je natuurlijk bij. Want als je hier onbekend mee bent, is het nog best een lastig karwei.

Welk CMS past bij jou?

Wij werken met Sitecore XP en Kentico Xperience, allebei een CMS dat is gebaseerd op Microsoft .NET. Beide systemen bieden genoeg mogelijkheden voor bijvoorbeeld marketing automation of een mijn-omgeving. Daarnaast zetten we het headless CMS Kentico Kontent in. Welke van deze je moet hebben verschilt per situatie. Passen ze geen van allen bij jouw uitdaging? Dan zeggen we dat natuurlijk eerlijk.

Bekijk onze aanpak en lees hoe we samen een websitetraject opstarten en hoe dat globaal is opgebouwd.

Digitale daadkracht in actie

Verbeterde engagement

Case voor Suzuki

Marketing & partnerportal

Case voor i-team Global

Klantprofielen & personalisatie

Case voor Nevi

Ontdekken hoe we jouw organisatie digitaal daadkrachtiger maken?

Bel ons op 071-710 74 72, mail naar marketing@avivasolutions.nl of stuur het formulier in.