NL EN

E-commerce

Succesvolle e-commerce staat of valt met de klantbeleving. Dat betekent: aangename webshop met actueel ontwerp, ondersteund door uitgekiende marketing. Betrouwbaar en schaalbaar. En een naadloze integratie met je backoffice. 

Vloeiende beleving

De consument staat ‘always on’ en verwacht hetzelfde van jouw webwinkel. Winkelmandje vullen op de PC, bestelling afmaken op een tablet en de order volgen op je mobiel: allemaal in één vloeiende beweging. Dat geldt ook voor de mix van offline en online. Die retourzending bijvoorbeeld, die moet gewoon via de winkel kunnen verlopen. Zo zou je het zelf toch ook willen? Wij maken het.

Gebruiksvriendelijk CMS

Wat je ook verkoopt en wat voor soort website je ook hebt, je kunt niet zonder een gebruiksvriendelijk CMS als Sitecore Experience Commerce of Kentico Xperience. Verder zorgen we voor integratie met social media en uitgebreide analysetools. Wij helpen je om jouw klanten digitaal optimaal te bedienen.

Ruime ervaring

Een groot voordeel van onze ruime ervaring met het bouwen van webwinkels en complete e-commerceplatforms: we kennen de tools, technieken en services. Bijvoorbeeld voor een snelle SEO-proof website die meegroeit met jouw succes. Of een koppeling met bestaande systemen.

Commerce Experience tools

Omnichannel, loyaliteitsprogramma's, personalisatie en een perfecte gebruikerservaring (UX) zijn sleutelwoorden voor e-commerce. Maar vergeet ook zaken als veiligheid, performance en stabiliteit niet. We maken het mogelijk Kentico Xperience of Sitecore Commerce. 

Sitecore Experience Commerce

Al jaren staan we bekend als dé Sitecore-specialist. Met twee MVP's, eigen tools en vernieuwende projecten weten we als geen ander hoe je Sitecore Commerce succesvol implementeert.

Onze aanpak

Think Create Evolve
Bij de start van het project kijken we goed naar jouw organisatie: we luisteren naar je verhaal en benoemen samen het probleem en de uitdagingen. Heb je al een concreet doel voor ogen: een nieuw experience platform, een nieuwe doelgroep bereiken of een bestaand merk herformuleren. In dat geval zorgen we dat we een volledig beeld hebben van je wensen. We doen marktonderzoek, analyseren je data en gaan samen met jou op zoek naar een antwoord dat bij je merk past. Samen leggen we de fundering voor succes Meer over Think
We bouwen het digitale framework en voeren het creatieve concept uit. Tijdens deze fase houden we het doel en de strategische en technische uitgangspunten natuurlijk goed op het vizier. Na een uitgebreide test door zowel onze functionele als performancetesters is de nieuwe online gebruikservaring een feit. Samen bouwen en testen we de oplossing Meer over Create
We staan je bij om een zachte landing van onze oplossing in jouw organisatie te garanderen. We helpen je de conversie te verhogen, monitoren de performance en ondersteunen bij het doorvoeren van updates. Ons succes staat of valt met de effectiviteit van onze oplossingen. Want in onze aanpak staat samenwerking, met jou dus, centraal. Samen optimaliseren we je resultaten Meer over Evolve

Digitale daadkracht in actie

30 % meer conversie

Een nieuw omnichannel platform voor Griekse concurrent van o.a. Mediamarkt. Case voor Plaisio

Loyalere klanten voor Kwantum

Meer engagement en het  bezoekersaantal is met 125% gestegen. Case voor Kwantum

Bruna: Nieuw retailplatform 

Bruna.nl stond live binnen 7 maanden! Online & offline klantreis nu gekoppeld. Case voor Bruna

Ontdekken hoe we jouw organisatie digitaal daadkrachtiger maken? 

Bel ons op 071-710 74 72, mail naar marketing@avivasolutions.nl of stuur het formulier in.