NL | EN
Menu
Onze diensten

E-commerce

Met de beste gebruikerservaring

Succesvolle e-commerce staat of valt met de klantbeleving. Dat betekent: aangename webshop met actueel ontwerp, ondersteund door uitgekiende marketing. Betrouwbaar en schaalbaar. En een naadloze integratie met je backoffice.

Vloeiende beleving

De consument staat ‘always on’ en verwacht hetzelfde van jouw webwinkel. Winkelmandje vullen op de PC, bestelling afmaken op een tablet en de order volgen op je mobiel: allemaal in één vloeiende beweging. Dat geldt ook voor de mix van offline en online. Die retourzending bijvoorbeeld, die moet gewoon via de winkel kunnen verlopen. Zo zou je het zelf toch ook willen? Wij maken het.

Gebruiksvriendelijk CMS

Wat je ook verkoopt en wat voor soort website je ook hebt, je kunt niet zonder een gebruiksvriendelijk CMS als Sitecore Experience Commerce of Kentico. Verder zorgen we voor integratie met social media en uitgebreide analysetools. Wij helpen je om jouw klanten digitaal optimaal te bedienen.

Ruime ervaring

Een groot voordeel van onze ruime ervaring met het bouwen van webwinkels en complete e-commerceplatforms: we kennen de tools, technieken en services. Bijvoorbeeld voor een snelle SEO-proof website die meegroeit met jouw succes. Of een koppeling met bestaande systemen.

'Wij waarderen de full-serviceklantbenadering en proactieve houding van Aviva Solutions ten aanzien van onze commerce technologie.' 


Sitecore Experience Commerce

Omnichannel, loyaliteitsprogramma's, personalisatie en een perfecte gebruikerservaring (UX) zijn sleutelwoorden voor e-commerce. Maar vergeet ook zaken als veiligheid, performance en stabiliteit niet. We maken het mogelijk met Sitecore Commerce. Al jaren staan we bekend als dé Sitecore-specialist. Met twee MVP's, eigen tools en vernieuwende projecten weten we als geen ander hoe je Sitecore Commerce succesvol implementeert.

Meer over Sitecore Commerce

Mercury: snel live met Sitecore

Hoe eerder je live kunt, hoe sneller je geld gaat verdienen. Daarom hebben we een accelerator gebouwd voor Sitecore Experience Commerce: Mercury. Hiermee lanceer je supersnel een compleet nieuw e-commerceplatform. Je slaat tijdrovende stappen in de ontwikkeling over en kunt meteen aan de slag met styling en personalisatie. Mercury zit boordevol handige features die echt het verschil maken.

Meer over Mercury
Lees over onze 2 Sitecore Commerce MVP's

Een e-commerceplatform lanceren?

We vertellen je graag meer. Dat kan over de telefoon of via de e-mail, maar live zijn we nog beter. 

Binnenkort afspreken?

Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

1 geïntegreerd platform voor i-Team Global

Lees de case

Omnichannel platform voor Kwantum.nl

Bekijk de case

Wat we nog meer doen? Bekijk al onze diensten!

Ga naar de diensten
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.