NL EN

Digital Experience Maturity Model


Stel je voor dat je snel een idee kunt krijgen van hoe digitaal geavanceerd jouw bedrijf is en welke digital marketing functies vandaag het beste bij je passen.

Digital groei komt niet vanzelf. Dat begint met een duidelijk beeld van waar je nu staat en waar je naar toe wilt groeien. Want alleen dan kun je een marketing feature roadmap samenstellen voor ieder fase van groei. 

Als je vandaag helemaal nog geen e-mails verstuurd is het niet realistisch om volgende maand al complexe marketing automation flows te laten draaien. Wel kun je een aanpak definiĆ«ren door de tussenliggende stappen te bepalen.  

Speciaal hiervoor hebben we samen met Kentico het Digital Experience Maturity Model en Calculator ontwikkeld om je hierbij te helpen! 

Kentico Xperience Digital Maturity Model
Digital Experience Maturity Calculator


Wat is het Digital Maturity model?

Het Digital Experience Maturity Model biedt een gestructureerde aanpak om de digitale volwassenheid van je bedrijf te evalueren. Door een reeks vragen te beantwoorden, kun je snel ontdekken waar je momenteel staat en welke gebieden verbetering behoeven. Dit helpt je om je digitale strategie effectief af te stemmen op je bedrijfsdoelstellingen.

 Waarom jij je digital maturity moet begrijpen

Het model biedt een routekaart voor het geleidelijk implementeren van digital marketing functies, op basis van hun impact en waarde voor jouw specifieke situatie. Hierdoor kun je stap voor stap de functionaliteiten adopteren die het meest geschikt zijn voor je bedrijf, terwijl je je online oplossing optimaliseert en de gebruikerservaring verbetert.


Digital Experience Maturity Calculator

Digital Experience Maturity Calculator

Bepaal direct waar je staat en hoe je zo efficiënt mogelijk groeit