Menu Neem contact met me op

Verander online shoppers in klanten voor het leven

Unieke klantervaringen

 

 

Sitecore Experience Commerce stelt je in staat om alles wat je weet van je bezoekers om te zetten in gepersonaliseerde en unieke klantervaringen. Gebaseerd op hun online gedrag speel je eenvoudig in op hun behoeften vanuit een gecombineerde content en commerce-omgeving.

 

  

 

Voor, tijdens en na de aankoop voorzie je jouw klanten van de informatie die ze nodig hebben op dat moment. Verras je klanten met relevante contactmomenten die hen helpen om de juiste keuze te maken of bind je klanten aan je merk zodat ze bij je terug blijven komen.

 

  

Bekijk de video

Deze korte introductie in Sitecore Experience Commerce laat je zien wat online shoppers van je verwachten en hoe je deze verwachtingen ieder bezoek weer kunt overtreffen.

Sitecore Experience Commerce video

De beste ervaringen

Individualiseer iedere ervaring door content, productinformatie, zoekfuncties en mails af te stemmen op het eerdere gedrag van iedere gebruiker.

Optimalisatie

Sitecore Experience Commerce biedt alle mogelijke tools om belevingen te testen en te optimaliseren. Hetzelfde geldt voor doelgroepen en segmenten.

360 graden beeld

Door de slimme koppeling met Sitecore Xdb beschik je over alle informatie van iedere klant zodat je een volledig beeld heb en daar de klantreis op af kan stemmen.

SXA

Het storefront in Sitecore Experience Accelerator is ontworpen om sneller te kunnen ontwikkelen en implementeren. 

Kwantum-laptop

Snel live?

Speciaal voor Sitecore Experience Commerce hebben we slimme tools ontwikkeld waarmee je de ontwikkelperiode halveert. 

Download de brochure

De Sitecore Experience Commerce brochure geeft je een goed beeld van alle voordelen van dit veelzijdige e-commerce platform.

Hoe goed wij zijn met Sitecore Commerce?
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.