Menu

Maak van online shoppers klanten voor het leven

Unieke klantervaring

 

 

Met Sitecore Experience Commerce zet je alle informatie die je over je bezoekers hebt om in een unieke gepersonaliseerde klantervaring. Dankzij de gecombineerde content- en commerceomgeving speel je eenvoudig in op hun behoeften en online gedrag.

 

  

 

Voorzie klanten voor, tijdens en na het aankoopmoment precies van de informatie die ze nodig hebben. Help ze met relevante contactmomenten bij het maken van de juiste keuze en bind ze aan je merk. Zo zorg je dat ze blijven ze terugkomen.

 

  

Bekijk de video

Deze korte introductie van Sitecore Experience Commerce laat zien wat onlineshoppers van je verwachten en hoe je deze verwachtingen bij elk bezoek kunt overtreffen.

Sitecore Experience Commerce video

De beste ervaringen

Individualiseer de gebruikerservaring door content, productinformatie, zoekfuncties en mails af te stemmen op het eerdere gedrag van iedere bezoeker.

Optimalisatie

Sitecore Experience Commerce heeft alle mogelijke tools voor het testen en optimaliseren van gebruikerservaringen, doelgroepen en segmenten.

360 gradenbeeld

Door de slimme koppeling met Sitecore Xdb beschik je over alle informatie van iedere klant. Je krijgt een volledig beeld, voor een optimale afstemming van de klantreis.

SXA

Het storefront in Sitecore Experience Accelerator is speciaal ontworpen om snel te ontwikkelen en te implementeren.

Kwantum-laptop

Snel live?

Speciaal voor Sitecore Experience Commerce ontwikkelden we slimme tools waarmee je de ontwikkelperiode halveert.

Meer over Mercury

Download de brochure

Deze brochure geeft een helder beeld van de voordelen van dit veelzijdige e-commerceplatform.

Hoe goed wij zijn met Sitecore Commerce?
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.