Menu Neem contact met me op

Sitecore Experience Commerce accelerator

Snel live

Je wilt graag zo snel mogelijk live met je nieuwe Sitecore Commerce platform, dat snappen wij heel goed. Maar van nul af alles bouwen is een tijdrovende klus. Tijd die je liever wilt gebruiken om te focussen op het leveren van de best mogelijke klantbeleving.


 

Daar hebben wij de perfecte oplossing voor. Wij hebben alle bouwstenen voor je nieuwe platform al voor je ontwikkeld en verrijkt met de beste features. Zodat jij je kunt richten op het creëren van de ideale klantbeleving. We zijn er voor je om meer uit je Sitecore Commerce platform te halen.  


'Door Mercury zijn we in staat om in een kwestie van weken een nieuwe niche shop te lanceren.'

De beste shop ervaring

Bewezen succes

Mercury is bedacht en gebouwd om onze klanten zo snel mogelijk live te laten gaan met Sitecore Commerce. Aanzienlijk minder ontwikkeluren waardoor er budget beschikbaar blijft om alle marketing functionaliteiten perfect in te richten. 

Inmiddels hebben we een flink partnernetwerk van bureaus die Mercury ook voor hun klanten inzetten. En daar zijn we best een beetje trots op.

Krachtige features

Pak je voorsprong

Ga ook eerder live met de beste features

Download onze leaflet

Lees meer over de voordelen van Mercury en het volledige overzicht van features waarmee je het verschil maakt met je concurrenten.

Sneller live

Zorg dat de gekozen strategie nog actueel is door live te gaan binnen de deadline. Met Mercury sla je kostbare ontwikkeltijd over en ga je eerder live.

Ervaring telt

Er zijn maar weinig partijen die onze kennis en ervaring van Sitecore Commerce evenaren. Geen betere dus om hier slimme tools voor te maken.

Up to date

Mercury integreert moeiteloos met de laatste versie van Sitecore Experience Commerce en SXA. Zo lever je de beste klantbeleving in een toekomstbestendig platform.

Meer weten over Mercury?

We vertellen je graag over de mogelijkheden van Mercury in jouw Sitecore project.

Advies van onze experts

Stuur het formulier in en we helpen je om van jouw Sitecore Experience Commerce project een succes te maken. We staan voor je klaar!

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.