Menu Neem contact met me op

Sitecore partner

Rolls Royce

 

All in one CMS

Sitecore staat bekend als de ‘Rolls Royce’ onder de CMS’en. En dat is niet zonder reden! Het Sitecore Experience platform combineert contentbeheer, marketing automation, social media, e-commerce, SEO, e-mailmarketing en analytics in één gebruiksvriendelijk platform. Of je nu alleen content wil beheren of direct de hele klantervaring - met de producten van Sitecore is het een fluitje van een cent. 

 

Een krachtige combinatie

Online succes valt of staat bij een goede digitale strategie en een geweldige klantbeleving. Wat je daarvoor nodig hebt is een schaalbaar online platform, dat naadloos integreert met jouw back-office en voorzien is van een onderscheidend UX-design. Dat is precies wat de combinatie Sitecore en Aviva Solutions zo krachtig maakt. Wij vertalen de mogelijkheden die Sitecore biedt in succesvolle oplossingen. 


'Wij waarderen Aviva Solutions' full service klantbenadering en proactieve houding ten aanzien van onze commerce technologie.'
Wanda Cadigan, Sitecore

Platinum partner

Aviva is Platinum Implementation partner, de hoogst haalbare accreditatie voor Sitecore partner. Verkregen door onze ervaring diepgaande kennis van de Sitecore productlijn.

2x Most Valuable

We zijn er trots op dat we de enige 2 Most Valuable Professionals hebben op het gebied van Commerce in de Benelux, Duitsland en Frankrijk!

Experience award

Voor het werk wat we voor kwantum.nl gedaan hebben ontvingen we dit jaar de Best Experience award van Sitecore.

Volop expertise

Met meer dan 15 gecertificeerde Sitecore developers, 2 MVP's, award winning websites en Platinum partnership mogen we best zeggen dat we het adres voor Sitecore-projecten zijn.

Accelerator Mercury

Speciaal voor Sitecore Experience Commerce hebben we Mercury ontwikkeld. Supersnel live met een e-commerce platform boordevol handige features.

Meer over Mercury

10 jaar ervaring

Zoals we de eerste implementatie deden op Commerceserver, zo waren we de eerste met een Commerce MVP en kunnen we terug kijken op diverse succesvolle implementaties.

Nieuwsgierig geworden?

We vertellen je graag hoe we van jouw Sitecore project een succes maken.

Een persoonlijk advies is zo geregeld. Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Bekijk onze cases
Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.