NL EN

De eerste SaaS-oplossing van Kentico

Kentico heeft onlangs zijn eerste hybride headless SaaS Digital Experience Platform (DXP) gelanceerd: Xperience by Kentico. Kentico is een web content managementsysteem dat ervoor zorgt dat je eenvoudig en effectief content kunt creëren en beheren.

Als het gaat om het creëren van digitale ervaringen, is het belangrijk om de juiste tools te hebben die jouw team kunnen ondersteunen en jouw doelgroep kunnen betrekken. Dat is waar Xperience by Kentico om de hoek komt kijken voor in de toekomst. 
 

Wat is Xperience by Kentico?

Xperience by Kentico is de eerste echte hybride headless SaaS Digital Experience Platform (DXP) dat is ontworpen om organisaties te helpen bij het creëren van aantrekkelijke en gepersonaliseerde digitale ervaringen. Het combineert content management, e-commerce, online marketing en meer in één geïntegreerd platform. Hierdoor kan jouw team samenwerken om geweldige ervaringen te creëren voor jouw klanten. 
 

Wat zijn de voordelen van Xperience by Kentico?

Met Xperience by Kentico beschik je over een krachtige toolset die je in staat stelt om gepersonaliseerde inhoud en boeiende ervaringen te creëren die zich aanpassen aan de individuele voorkeuren van jouw doelgroep. Dit stelt jouw organisatie ook in staat om waardevolle interacties te creëren die leiden tot een hogere betrokkenheid en conversie. Andere voordelen van Xperience by Kentico zijn onder andere:
  • Een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te gebruiken is voor jouw team
  • Een schaalbaar platform dat meegroeit met jouw organisatie
  • Een flexibel ecosysteem dat je de vrijheid geeft om aanpassingen te maken en integraties te creëren die passen bij jouw specifieke behoeften
  • Krachtige analysetools om jouw digitale prestaties te volgen en te verbeteren


Toekomst

Met de constante innovatie van Kentico’s producten, verwachten we van Xperience by Kentico nog meer nadruk op personalisatie en het creëren van naadloze klantervaringen. De uitbreiding van headless functionaliteiten zal Xperience by Kentico ook in staat stellen om nog meer integraties en connectiviteitsopties te bieden. Met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid en klanttevredenheid, zal Xperience by Kentico ongetwijfeld een belangrijke speler worden in de wereld van content management en digital experience platforms. 


Aviva Solutions 

Aviva werkt al meer dan 12 jaar met het Kentico-CMS. Door al die ervaring hebben we het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten behaald: Kentico Gold Partner en Kentico Xperience Quality expert. Dat betekent niet alleen dat we over actuele en uitgebreide kennis van het platform beschikken, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community. Met Aviva ben je verzekerd van een perfecte implementatie.  
 

Meer resultaat uit je Kentico platform!

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.