NL EN

Gratis adviesgesprek voor ledenorganisaties

Super dat je beide whitepapers over uitdagingen bij Ledenorganisaties hebt! Verandering begint bij het besef dat het anders kan en moet. Wij snappen heel goed dat je nu waarschijnlijk vol vragen zit over de volgende stappen. Wat doe ik eerst, hoe krijg ik de organisatie mee, welke keuzes moeten er gemaakt worden, noem maar op. Daar gaan we je bij helpen!

Geheel vrijblijvend plannen we graag een inventarisatiegesprek in, waarbij we specifiek ingaan op de uitdagingen van jouw organisatie en hoe je dit aan kunt pakken. Als je wilt, helpen we je daar ook bij, maar anders heb je na de inventarisatie in ieder geval grip op de eerst volgende stappen. En weet jij hoe je jouw organisatie kan begeleiden in dit proces. 

Hik je tegen verandering aan zonder grip te hebben op hoe je dat aan moet pakken? Dan is dit inventarisatiegesprek perfect voor jou. 


Plan direct jouw advies

Zo weet je precies wat de volgende stappen zijn voor jouw organisatie en wat daarbij komt kijken

Aan de slag!

Geen idee hoe je jouw online performance kunt verbeteren maar snap je wel dat dit moet gebeuren? We helpen je op weg met de antwoorden uit het inventarisatie gesprek. We staan voor je klaar!


Aviva Solutions is een fullservice digital agency dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Inmiddels heeft Aviva Solutions ruime ervaring specifiek met Ledenorganisaties. 

Voor veel Ledenorganisaties geldt hetzelfde; Veel druk op digitale transformatie en te weinig beschikbare kennis om dit concreet te maken. Wij nemen je bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat jij je volledig op de business kan richten. 

Met als resultaat een schaalbaar, toekomstbestendig platform waarmee de ideale klantbeleving wordt gerealiseerd, leads worden gegenereerd en actieve marktbewerking binnen handbereik komt.