Menu Neem contact met me op
Werken bij

Een kennisbolwerk met een hoop plezier

Bekijk onze vacatures

Dingen die we koesteren

Leg ons DNA onder de loep en je vindt: liefde voor code, online, .NET en design. Dat is wat onze mix van ontwikkelaars, testers, architecten en creatievelingen met elkaar verbindt. Al meer dan 12 jaar! Wat ons DNA nog meer te bieden heeft? Lees het zelf maar!

Zo plat als een pannenkoek

Werken in een platte organisatie zonder managementlagen en heilige huisjes, maar met korte lijntjes en een bootlading kennis en kunde? Check! 

Groeien zonder haast

Natuurlijk willen we groeien, maar we hebben geen haast. We gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. En dat zorgt mede voor een rustig werkklimaat waarin je al je collega's persoonlijk kent. 

Fijne werkomgeving

Hard werken doe je in een historisch pand met kroeg in het Groene Hart of in een modern gebouw met bar in Eindhoven. Op een fijne werkplek met goede koffie. In de pauze samen lunchen of naar de markt en ontspannen met FIFA of Airhockey.

De nieuwste tooling

Voortdurend zijn we bezig met de laatste technieken, methoden en tools. Bijvoorbeeld Helix, React, Docker en Sitecore Commerce 9, maar ook tooling die we zelf ontwikkelen zoals Mercury E-commerce of C# Coding Guidelines.

Jij zit aan het stuur

We geloven sterk in eigen verantwoordelijkheden, goede communicatie en het creëren van een situatie die voor jou werkt. Je bent jezelf binnen een team, het A+team! 

Vrijheid om je te ontwikkelen

Bekijk de vacatures

A+kennis en ervaring

Ontmoet het A+team

Waarom? Nou daarom!

Bekijk de redenen

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.