Ons DNA? Technisch,
creatief & betrokken
+ een flinke portie lol!

Plezier en slimme, digitale oplossingen gaan bij ons hand-in-hand.

We zijn een zelfstandig fullservice-internetbureau en verzorgen het gehele traject van strategie, design tot beheer. Denk websites, e-commerce en applicaties. Met het Microsoft-platform als uitgangspunt en geregeld met een hoge moeilijkheidsgraad. Uitdagende klussen voor mooie namen uit binnen- en buitenland, waarbij je veel vrijheid krijgt en je collega’s altijd voor je klaar staan om hun kennis met je te delen. 

Inkijkje bij Aviva
Werken met een hoop lol

Waarden die we koesteren

De liefde voor code, online, Microsoft en design vind je terug in ons DNA, net als dat vleugje humor waar we niet zonder kunnen. Wat we nog meer belangrijk vinden? Diep gewortelde waarden, die we al meer dan 11 jaar met ons meedragen. Die raak je niet zomaar kwijt, en dat willen we ook niet! 

Uitdaging

en afwisselend werk

Tijd om je skills en ervaring optimaal te benutten? Bij ons kan dat. We maken oplossingen van topkwaliteit waar we trots op zijn. Zo is er altijd afwisselend werk. 

Kennissessies

Met pizza's en M&M's

Jij bent verzot op nieuwe tools, technieken en ontwikkelmethoden? Wij ook! Er wordt heel wat getest en uitgevogeld. En wie als eerste snapt hoe het werkt, organiseert een kennissessie. 

Food@AvivaSolutions

Stippel zelf

je toekomst uit

Je zit zelf achter het stuur van je carrière. Als je dat wilt volg je cursussen en ga je naar events in binnen- en buitenland. Maar let op: jij hebt de regie, want een talentcoach o.i.d. vind je hier niet. Fijn toch?! 

Relaxte

werkomgeving

Goede koffie, fijne werkplekken, samen lunchen of naar de markt, ontspannen met FIFA of airhockey. In een historisch pand met kroeg in het Groene Hart of modern gebouw met bar in Eindhoven. 

De nieuwste tooling

maken we ook zelf 

Voortdurend bezig met de laatste technieken, methoden en tools. Bijvoorbeeld Helix, React, Docker en Sitecore Commerce 9, maar ook tooling die we zelf ontwikkelen zoals Mercury E-commerce of C# Coding Guidelines.

Informeel & zo plat

als een pannenkoek

Werken in een platte organisatie zonder managementlagen en heilige huisjes, maar met een bootlading kennis en kunde? Check! 

Social events

samen lol trappen

Met je collega’s gezellig een hapje eten, een drankje doen op een warm strand of in een wereldstad, een balletje trappen of een museum pakken. Naast de social events zoals LAN-party's gaan we ook elk jaar met z'n allen een weekend naar het buitenland!

Fijne balans

tussen werk & privé

We vragen het uiterste van je kennis maar vinden goede balans erg belangrijk. Als er in je persoonlijke situatie zich zaken voordoen of veranderen, dan is er begrip. Flexibele werktijden helpen hierbij. Dus helemaal Zen, Yin & Yang, Chi & Cha, Bert & Ernie :-)

Groeien doen we 

zonder haast

Natuurlijk willen we groeien, maar we hebben geen haast. We gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. En dat zorgt mede voor een rustig werkklimaat waarin je al je collega's persoonlijk kent.  

Het werkt voor jou

en je team 

We geloven sterk in eigen verantwoordelijkheden, sterke communicatie en het creëren een situatie die voor jou werkt. En toch werk je elke dag in teamverband, of dat nu op ons kantoor is of bij de klant. 

Openheid

Mooie voorwaarden 

& ruimte om te kiezen

Hard werken wordt beloond: daar horen een goed salaris en bonusregeling bij. En er is ruimte voor maatwerk als het om je pensioen, mobieltje en laptop gaat. Daarnaast krijg je natuurlijk alle tools om je werk goed te kunnen doen.

Kennisbolwerk

en een groot podium 

Kennis is ons bestaansrecht. We investeren veel in training, certificering, studies, seminars en beurzen. En we leren van elkaar door interne kennissessies maar bijvoorbeeld ook dagelijks via Slack. Er is veel kennis in huis over álle disciplines heen. Van MVP tot populaire sprekers.