NL EN

Ons DNA? Technisch, creatief & betrokken + een flinke portie lol!

Leg ons DNA onder de loep en je vindt: liefde voor code, online, .NET en design.

Dat is wat onze mix van ontwikkelaars, testers, architecten en creatievelingen met elkaar verbindt. Al sinds 2006! Wat ons DNA nog meer te bieden heeft vind je op deze pagina.

Video join the A team

Vrijheid met korte lijntjes

Werken in een platte organisatie zonder managementlagen en heilige huisjes, maar met korte lijntjes en een bootlading kennis en kunde? Check! Dat geeft je vrijheid en flexibiliteit om je werk te doen zoals jij fijn vindt.

Jij zit aan het stuur!

We geloven sterk in eigen verantwoordelijkheden, goede communicatie en het creëren van een situatie die voor jou werkt. Je bent jezelf binnen een team, het A(viva)-team!

Develop yourself

Voortdurend zijn we bezig met de laatste technieken, methoden en tools. En die ontwikkelen we ook zelf in ons Innovation Center. Wat we weten delen we graag met de community. Kennis is tenslotte ons bestaansrecht.

Kom erbij! Werken bij het A-team

Kom erbij!

Op zichzelf zijn ze al steengoed, samen nóg beter. Onze .NET-developers, designers, front-enders, Sitecore-developers, Kentico-developers, architecten, integratiespecialisten, performance & usability testers, support... Ze hebben jou er graag bij!

Bekijk onze vacatures