Menu Neem contact met me op
Werken bij

Ons DNA? Technisch, creatief & betrokken + een flinke portie lol!

Bekijk onze vacatures

Dingen die we koesteren

Leg ons DNA onder de loep en je vindt: liefde voor code, online, .NET en design. Dat is wat onze mix van ontwikkelaars, testers, architecten en creatievelingen met elkaar verbindt. Al meer dan 12 jaar! Wat ons DNA nog meer te bieden heeft? Lees het zelf maar of bekijk de video!

Zo plat als een pannenkoek

Werken in een platte organisatie zonder managementlagen en heilige huisjes, maar met korte lijntjes en een bootlading kennis en kunde? Check! . Dat geeft je vrijheid en flexibiliteit om je werk te doen zoals jij fijn vindt.

Groeien zonder haast

Natuurlijk willen we groeien, maar we hebben geen haast. We gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. En dat zorgt mede voor een rustig werkklimaat waarin je al je collega's persoonlijk kent. 

De juiste tooling

Voortdurend zijn we bezig met de laatste technieken, methoden en tools. Bijvoorbeeld Helix, React, Docker, NUKE en Sitecore Commerce 9, maar ook tooling die we zelf ontwikkelen zoals Mercury E-commerce of C# Coding Guidelines.

Jij zit aan het stuur

We geloven sterk in eigen verantwoordelijkheden, goede communicatie en het creëren van een situatie die voor jou werkt. Je bent jezelf binnen een team, het A-team! 

Fijne werkomgeving

Hard werken doe je in een historisch pand met kroeg in het Groene Hart of in een modern gebouw met bar in Eindhoven. Op een fijne werkplek met goede koffie. In de pauze samen lunchen of naar de markt en ontspannen met FIFA of Airhockey.

Zoveel mooie redenen om te solliciteren!

Kennis Werk Benefits Lol
We zijn verzot op nieuwe tools, technieken en ontwikkelmethoden. Jij ook? Er wordt hier heel wat uitgetest en uitgevogeld. En wie als eerste snapt hoe het werkt, organiseert een kennissessie en legt ons uit hoe de vork in de steel zit. Veel kennis om je aan op te trekken en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bekijk alle redenen
We werken aan oplossingen van topkwaliteit en daar zijn we trots op. Zo is er altijd afwisselend werk zodat jij je skills en ervaring optimaal kunt benutten. En natuurlijk staan je collega's voor je klaar met raad, daad of een goeie grap: werk en plezier gaan bij ons hand-in-hand. Uitdaging en afwisseling met gaaf werk dat ertoe doet. Bekijk alle redenen
Hard werken wordt beloond: daar hoort een goed salaris met bonusregeling bij. Er is ruimte voor maatwerk als het om je pensioen, smartphone en laptop gaat. En natuurlijk krijg je alle tools om je werk goed te kunnen doen. Ontdek nog meer redenen om te solliciteren bij Aviva Solutions Bekijk alle redenen
Met je collega’s een hapje eten, een drankje doen in een wereldstad, een balletje trappen of een museum pakken. Naast de social events zoals LAN-party's gaan we ook elk jaar met z'n allen een weekend naar het buitenland! Elk jaar een weekend weg. En jij mag ook mee! Bekijk alle redenen

Jezelf ontwikkelen

Bekijk de vacatures

Scherp met C#

Ontmoet het A-team

Waarom Aviva?

Bekijk de redenen

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.