Ons DNA? Technisch,
creatief & betrokken
+ een flinke portie lol!

Plezier en slimme, digitale oplossingen

We zijn een zelfstandig fullservice-internetbureau en verzorgen het gehele traject van strategie, design tot beheer. Denk websites, e-commerce en applicaties. Met een voorliefde voor .NET en complexiteit gaan we uitdagende opdrachten aan van mooie nationale en internationale namen waar we vaak al jaren mee samenwerken. Je krijgt veel vrijheid bij de uitvoering van zo'n klus. En natuurlijk staan je collega slimmeriken klaar met raad en daad. Bekijk de actuele vacatures.

Aviva Solutions
Aviva Solutions

Dingen die we koesteren

Leg ons DNA onder de loep en je vindt: liefde voor code, online, .NET en design. Dat is wat onze mix van ontwikkelaars en creatievelingen met elkaar verbindt. Al meer dan 12 jaar! Wat ons DNA nog meer te bieden heeft:  

De nieuwste tooling

Voortdurend zijn we bezig met de laatste technieken, methoden en tools. Bijvoorbeeld Helix, React, Docker en Sitecore Commerce 9, maar ook tooling die we zelf ontwikkelen zoals Mercury E-commerce of C# Coding Guidelines.

Pizzasessies 

We zijn verzot op nieuwe tools, technieken en ontwikkelmethoden. Jij ook? Er wordt hier heel wat uitgetest en uitgevogeld. En wie als eerste snapt hoe het werkt, organiseert een kennissessie en legt ons uit hoe de vork in de steel zit. 

Uitdaging en afwisseling

Tijd om je skills en ervaring optimaal te benutten? Bij ons kan dat. We maken oplossingen van topkwaliteit waar we trots op zijn. Zo is er altijd afwisselend werk.

Zo plat als een pannenkoek

Werken in een platte organisatie zonder managementlagen en heilige huisjes, maar met korte lijntjes en een bootlading kennis en kunde? Check! 

Stippel je eigen toekomst uit

We hebben geen talentcoach. Jij bent de vormgever van je eigen ontwikkeling. Als je dat wil volg je cursussen en ga je naar events in binnen- en buitenland. Jij kiest.

Relaxte werkomgeving

Goede koffie, fijne werkplekken, samen lunchen of naar de markt, ontspannen met FIFA of airhockey. In een historisch pand met kroeg in het Groene Hart of modern gebouw met bar in Eindhoven. 

Openheid

Mooie voorwaarden 

Hard werken wordt beloond: daar hoort een goed salaris met bonusregeling bij. Er is ruimte voor maatwerk als het om je pensioen, smartphone en laptop gaat. En natuurlijk krijg je alle tools om je werk goed te kunnen doen.

Kennisbolwerk 

Kennis is ons bestaansrecht. We investeren veel in training, certificering, studies, seminars en beurzen. En we leren van elkaar door interne kennissessies maar bijvoorbeeld ook dagelijks via Teams. Er is veel kennis in huis, in elke discipline.

Samen lol trappen

Met je collega’s een hapje eten, een drankje doen in een wereldstad, een balletje trappen of een museum pakken. Naast de social events zoals LAN-party's gaan we ook elk jaar met z'n allen een weekend naar het buitenland!

Evenwicht

We vragen het uiterste van je kennis maar vinden goede balans erg belangrijk. Als er in je persoonlijke situatie zich zaken voordoen, dan is er begrip. Flexibele werktijden helpen hierbij. Dus helemaal Zen, Yin & Yang, Chi & Cha, Bert & Ernie :-)

Groeien zonder haast

Natuurlijk willen we groeien, maar we hebben geen haast. We gaan altijd voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. En dat zorgt mede voor een rustig werkklimaat waarin je al je collega's persoonlijk kent.  

Jij en je team 

We geloven sterk in eigen verantwoordelijkheden, goede communicatie en het creëren van een situatie die voor jou werkt. Je bent jezelf binnen een team. Of dat nu op ons kantoor is, of bij de klant.