NL EN

Kennis om te delen

Wat collega’s bij Aviva Solutions met elkaar gemeen hebben? Dat is de motivatie om te leren en dat óók met elkaar te willen delen. Aviva Impuls is een van de initiatieven waarmee we dat mogelijk maken: een live kennismiddag exclusief voor collega’s (en sfeerproevers).

Tijdens Impuls krijg je een uitgebreid programma met sessies voorgeschoteld, met volop ruimte om te luisteren, participeren, onderzoeken en discussiëren. Soms met een zijstap van je eigen discipline. Soms met externe sprekers. Altijd met het doel om je kennis te vergroten, jezelf te verbeteren, je horizon te verbreden of je blik te verruimen. Dat maakt Aviva Impuls dan ook geschikt voor iedereen!

Aviva Impuls kennisevent

Wat staat er dan zoal op 't menu?

In de afgelopen vijftien jaar hebben we een flinke hoeveelheid specialistische kennis verzameld die maar blijft groeien. Juist ook doordat we een kijkje nemen in elkaars keuken, bijvoorbeeld tijdens Aviva Impuls. Een aantal sessies die al op het menu stonden:

  • Regular Expressions 101: Wildcards on ster*ids 
  • Snel en schaalbaar client-side zoeken met Instantsearch & ItemJS 
  • Artificial intelligence en technologische vooruitgang 
  • Het schrijven van goed onderhoudbare en testbare code 
  • Design Thinking 
  • De staat van programmeren (paneldiscussie) 

Op onze uitnodiging kwamen de podcasters van CodeKlets op bezoek en namen zij live en voor het eerst mét publiek een aflevering op. Zo kregen niet alleen onze collega's een impuls, ook de CodeKletsers. Benieuwd naar de discussie? Beluister de aflevering De staat van programmeren.

“Mensen en kennis samenbrengen: dat is het doel van Aviva Impuls. Zeker nu er veel vanuit huis gewerkt wordt een onmisbaar event!”
— Peter Hesseling, organisator van Aviva Impuls

Geblokt in je agenda

Aviva Solutions investeert in jouw kennis en maakt tijd vrij in jouw agenda. Daarom organiseren we dit event binnen kantooruren en op een locatie centraal in Nederland. Zodat iedereen kan profiteren van niet alleen een kennis-impuls maar tussen de sessies door ook de live connectie heeft met elkaar. En onze klanten? Die weten dat we op Impuls-middagen er even niet zijn, in the end profiteren ook zij hiervan. 

Kennisdeling én connectie: twee vliegen in een klap

Kennisuitwisseling betekent veel voor de groei en ontwikkeling van onze collega's en organisatie. Je zou kunnen zeggen dat kennis en de praktische toepassing daarvan ons bestaansrecht is. Wat we zelf het belangrijkst vinden? Dat is de verbinding met elkaar, het samen zijn. Met Aviva Impuls slaan we dus eigenlijk twee vliegen in een klap. 

Nieuwsgierig of werken bij Aviva Solutions ook wat voor jou is? 

Kom dan gewoon een keertje sfeerproeven tijdens Aviva Impuls. Meld je aan via het formulier of stuur een mailtje naar impuls@avivasolutions.nl


Je bent van harte welkom!

Meld je aan