NL EN

Michael de Graaff behaalt Kentico Marketing certificering

Recent heeft Michael de Graaff, projectmanager bij Aviva Solutions, het Kentico Marketing Certificaat behaald. Als project- en servicemanager is hij als eerste betrokken bij de digitale vraagstukken die spelen bij onze partners. Ook is hij het eerste aanspreekpunt. Het exact kennen van alle Kentico functionaliteiten, inclusief de marketingfuncties, voegt een echte waarde toe aan ons bedrijf.

De juiste expertise in huis

Het begrijpen van een DXP zoals Kentico - en hoe klanten die precies kunnen toepassen voor hun digital marketing - is cruciale kennis voor ons projectteam. Een manier om meer begrip tussen ontwikkeling en business te creëren, is door ontwikkelaars en projectleden de marketingcursussen te volgen en het Certified Marketer-examen op Kentico Xperience 13 te doen. Ze zijn dan in staat om hun technische vaardigheden te gebruiken om oplossingen te creëren die echte waarde toevoegen voor bedrijven. 

Michael: “Als strategische partner is het ons doel en onze belofte om de doelstellingen van onze klanten te bereiken op alle fronten middels digital. In de doorvertaling zijn wij op missie om al onze partners alles uit het krachtige Kentico platform te laten halen.” 

Van projectmanager tot gecertificeerde Kentico Marketeer

Het certificaat helpt Michael om de zakelijke vereisten van projecten door te vertalen. Het exact weten wat de mogelijkheden zijn binnen het Kentico platform, best practices kunnen inzetten en wat de stappen daarvoor zijn, helpt hem om de strategische doelen van onze klanten te bereiken. 

“Kentico certificeringen zijn een bewijs van de toewijding en expertise van ons team, van Kentico consultants en developers.’ Mark Groothuizen, Aviva Solutions

Aviva Solutions blijft prioriteit leggen bij het behalen van certificeringen door collega’s op het Kentico-platform. Zo zijn niet alleen onze ontwikkelaars expert op het gebied van Kentico maar ook onze projectmanagers, designers, salescollega’s, en marketeers. Dit jaar is Roel Kuik als allereerste marketeer toegevoegd aan de Kentico-MVP’s  voor zijn kennis en inzet rondom de digitale marketing functionaliteiten van Kentico Xperience. Op deze manier heeft Aviva Solutions drie jaar op een rij samen met klanten de Kentico Xperience Site of the Year award gewonnen. 
 

Meer over de marketing functies van Kentico

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.