NL EN

Kentico Developer certificaat behaald door Ivan Peev

Recentelijk heeft Ivan Peev, .NET-ontwikkelaar bij Aviva Solutions, het Kentico Xperience 13 Developer Examen behaald. Het examen is bewijs van de diepgaande kennis en expertise in zijn ontwikkeling van applicaties binnen Kentico-platform en APS.NET technologieën. Hierdoor kunnen onze klanten volledig vertrouwen op onze uitgebreide expertise in Kentico Xperience 13, wat leidt tot snelle en foutloze implementaties. Kentico Xperience 13 vertegenwoordigt de meest recente versie van het Digital Experience Platform van Kentico, dat naadloos contentmanagement, marketing en e-commerce integreert. Het certificeringsproces voor een Kentico Xperience 13 Certified Developer omvat een uitdagend examen met meer dan 40 vragen, waarin zowel theoretische kennis als praktische ervaring met het product worden getoetst.

Ivan: “Bij Aviva maken we al lange tijd gebruik van Kentico. Het behalen van dit certificaat heeft ervoor gezorgd dat ik nu de bewezen kennis heb om een nieuwe website te maken met alle mooie functionaliteiten binnen Kentico Xperience 13. Het zal mij ook zeker helpen met het verder verbreden van mijn Kennis betreft C# & .NET. “

"Ivan heeft bewezen dat hij niet alleen over diepgaande kennis beschikt, maar ook over praktische ervaring en bekendheid met het product zelf. Het behalen van dergelijke certificeringen is van groot belang, omdat het ons in staat stelt om voortdurend mee te groeien met de huidige trends en ontwikkelingen. Op deze manier kunnen we onze klanten altijd optimaal ondersteunen bij het realiseren van hun digitale groei en doelstellingen," laat Bart Hoppe (Directeur Aviva Solutions) weten.

Bij Aviva Solutions blijven we ons inzetten voor het behalen van certificeringen op het Kentico-platform, niet alleen voor onze ontwikkelaars, maar ook voor onze projectmanagers, ontwerpers, verkoopmedewerkers en marketeers. Deze focus heeft ons de afgelopen drie jaar samen met onze klanten de prestigieuze Kentico Xperience Site of the Year Award opgeleverd.

Meer willen weten over Kentico Xperience 13?

Lees meer

Onze aanpak levert digitale daadkracht  

Als je op zoek bent naar een partner voor jouw volgende stap in digitale ontwikkeling die samenwerking, creativiteit en vakkennis als kernwaardes heeft, dan zijn wij de partij voor jou. Neem contact om te ervaren hoe we je verder kunnen helpen.