Menu Neem contact met me op
Ons werk

Nieuw marketingplatform voor Securex

Vraag

Securex heeft een groot pakket van producten, diensten en opleidingen om zelfstandigen en bedrijven te ondersteunen. Het Belgische bedrijf was op zoek naar een onlinemarketingplatform ter vervanging van hun verouderde website. Ons voorstel: Kentico 10.

Aanpak

We vertaalden de huisstijl naar online, vereenvoudigden de contentstructuur en verlaagden de drempel om je aan te melden voor een opleiding. Verder onder andere: single sign-on (SSO), integratie met Salesforce Marketing Cloud en automatische import van content. 

Resultaat

Een marketingplatform met een frisse en moderne uitstraling. Websitebezoekers profiteren van meer service, Securex van meer leads. Ook de content-editors van Securex zijn enthousiast over het gebruiksgemak: dankzij slimme widgets doen zij hun werk stukken efficiĆ«nter. 

  

Toptaken en conversieverhoging

De bestaande website piepte en kraakte onder het gewicht van een enorme hoeveelheid content. Die hebben we geherstructureerd en vereenvoudigd, met toptaken als uitgangspunt: wat zijn de belangrijkste vragen die websitebezoekers hebben en hoe kunnen we die zo snel en goed mogelijk beantwoorden? 

  

 

Content is nu gemakkelijker vindbaar en websitebezoekers worden sneller naar de inschrijfmodules voor opleidingen en trainingen geleid. Ook worden ingewikkelde producten als maatwerkoplossingen op hr-gebied overzichtelijker weergegeven. Het resultaat: een prettige gebruikservaring en hoogwaardige leads. 

Quote hier
Securex naam contact

 

UX voor medewerkers

Een goede gebruikservaring is niet alleen van belang voor websitebezoekers en klanten, maar ook voor medewerkers die content plaatsen en marketingacties uitvoeren. Daarom hebben we processen opgezet die automatisch content als vacatures, nieuwsitems en opleidingen importeren uit de backend-systemen. 

 

 

Met behulp van slimme widgets is het toevoegen en bewerken van content bovendien aanmerkelijk eenvoudiger. De content-editors van Securex zijn zeer te spreken over de nieuwe omgeving. En Securex en Aviva blijven samenwerken: aan de hand van een SLA pakken we voortdurend technische zaken en nieuwe features op. 

Meer weten?

De volledige case van Securex kun je eenvoudig downloaden als pdf. Lees meer over de uitdaging van Securex en de oplossing die we voor hen hebben gebouwd. 

Direct contact

Overweeg je zelf om met Kentico aan de slag te gaan of herken je jezelf in de uitdaging van Securex? We helpen je graag verder. Bel met Barry Loekenbach voor advies op maat: 06 19 19 57 79.

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.