NL EN

Kentico: alleskunner op MVC-technologie

Kentico combineert een krachtig CMS met onder meer e-commerce en slimme online marketingtools waarmee je hypermoderne websites maakt. Ook optimaliseer je eenvoudig de gebruikservaring. Over meerdere kanalen tegelijk en... realtime!

Een prettig CMS voor iedereen

Of het nu voor een website, webshop, portal of communityplatform is: Kentico zorgt dat je de content eenvoudig creëert en beheert. Dat is een gevolg van de handige features en de grote mate van personalisatie. Voor veel rollen in een organisatie is al een profiel beschikbaar. Dus ook gebruikers zonder technische achtergrond kunnen snel en gemakkelijk content beheren, en na een korte training zelfs de hele website. Niet onbelangrijk: met de moderne .NET MVC-technologie is Kentico ook voor developers een fijne omgeving om in te werken.

12 jaar ervaring met Kentico

Aviva werkt al meer dan 12 jaar met het Kentico-CMS. Door al die ervaring hebben we het hoogst haalbare niveau voor Kentico-specialisten behaald: Kentico Gold Partner. Dat betekent niet alleen dat we over actuele en uitgebreide kennis van het platform beschikken, maar ook dat we actief deelnemen in de Kentico-community. Met Aviva ben je verzekerd van een perfecte implementatie. Lees meer

Bekijk de video

Wil je één praktisch platform voor marketing automation, formulieren, fora en leadscoring? Zie hier het gebruiksgemak en de vele kant-en-klare features van het Kentico-CMS.

The all-in-one that gets it done!

Video over waarom Kentico het beste CMS is

Kentico 13 is here

Met deze laatste versie van Kentico zet dit gebruiksvriendelijke CMS weer een enorme stap in het vereenvoudigen van de werkzaamheden van marketeers. Slim digitaliseren en maximaliseren op je marketinginspanningen.

Gebouwd op de laatste .Net technologie stelt Kentico 13 je in staat om snel schaalbare websites te lanceren met een rijke omnichannel aanpak. Meer over Kentico 13

E-commerce

Met Kentico’s e-commerce-oplossing heb je volledige controle over het design. Je verkoopt sneller, met een hoge klantloyaliteit. Ontwikkel snel en slim een wereldwijd retailplatform dankzij de eenvoudige integratie met externe systemen (ERP, CRM), makkelijke betaalopties en ondersteuning voor meertaligheid en verschillende valuta. Bovendien is zelfs het checkout-proces moeiteloos aan te passen.

Slim samenwerken

Maak probleemloos een intranet, portal of community om werkgroepen en projectteams te ondersteunen bij hun taken. Met gebruiksvriendelijk projectmanagement, integratie met SharePoint, een geavanceerde samenwerkomgeving en volledig aanpasbare, afdelingsspecifieke pagina's. Kentico is een slimme, simpele en snelle manier om samen te werken.

Multisite

Beheer al je websites vanaf één plek met een krachtig multisite-CMS. Het uitrollen van nieuwe sites is zo gepiept. Een bedrijfswebsite, onlineshop, partnerportal, blog of community publiceren doe je supersnel zonder in te leveren op kwaliteit.

Uitermate flexibel

Kentico kan met praktisch elk ander backend-systeem worden geïntegreerd. De tijd en resources die je zo bespaart kun je mooi inzetten om sneller jouw doelen te bereiken.

Past Kentico bij jou?

Als Kentico-specialist kunnen we je uiteraard nog veel meer vertellen over Kentico: van Azure-hosting tot technische specs. Maar jij bent op zoek naar een oplossing die past bij jullie situatie en doelstellingen. En soms past een ander CMS gewoon beter. Dat is precies waar wij je mee kunnen helpen: het afwegen en maken van deze belangrijke keuze.

Samen zetten we het op een rijtje

Een persoonlijk advies is zo geregeld. Bel ons op 071 710 74 74 of stuur het formulier in.

Een fijne plek voor marketeers

Kentico is voor marketeers een handige plek. Want er is standaard al een volledige set onlinemarketingtools in geïntegreerd. 

We hebben het over webanalytics, campagne management, e-mailmarketing, A/B- en MVT-testen, contactbeheer, leadscoring, personalisatie, segmentatie en marketing automation. Eén omgeving van waaruit je alles kunt doen.

Werken als in Word

De werkomgeving van Kentico lijkt op die van een browser. Het werkt heel intuïtief. Je maakt in een handomdraai content als formulieren, nieuwsbrieven en campagnes. 

En met een WYSIWYG-editor (precies zoals je gewend bent in Word en inclusief spellingcontrole) zijn ook nieuwe gebruikers in een mum van tijd gewend aan de interface. En dus razendsnel op een niveau waar ze meters gaan maken.

Hoge kwaliteit leads voor sales

Maak tijdens de hele klantreis en over alle kanalen gebruik van de mogelijkheden van personalisatie en A/B-testing. 

Zo kun je gerichte content plaatsen en converteer je meer bezoekers naar waardevolle leads. Je salesteam zal je dankbaar zijn voor de constante stroom leads van hoge kwaliteit.

De meerwaarde van een Kentico Gold partner