NL | EN
Menu
Ons werk

Geïntegreerd platform versterkt band met partners en klant

iTeam-main

Vraag

i-team Global ontwerpt en ontwikkelt high-end schoonmaakproducten en -machines. Het innovatieve bedrijf heeft een netwerk van distributiepartners in meer dan zestig landen. Om de band met zowel partners als klanten te versterken en de online aanwezigheid te verbeteren, wilde i-team Global een nieuw webplatform. Inclusief aantrekkelijke presentatie van het productportfolio en meer selfservicemogelijkheden voor resellerpartners.

Aanpak

i-team Global koos voor Sitecore, onder meer vanwege de focus op Microsoft-technologie en de aantrekkelijke mogelijkheden van de Sitecore Commerce-module. Samen verduidelijkten we de strategie en doelstellingen voor het platform, altijd met oog voor de belangen van i-team Global, partners en klanten. We vertaalden onze inzichten naar customer journeys en prototypen, die we na grondig testen met een agile aanpak uitbouwden tot een compleet nieuw platform.

Resultaat

Een geïntegreerd platform voor alle online activiteiten, waarbij componenten als legoblokken samen de totaaloplossing vormen. De website toont de producten als aantrekkelijke totaaloplossing en maakt klanten meteen duidelijk wat i-team Global voor hun organisatie kan betekenen. Partners regelen nu veel meer zaken, zoals serviceaanvragen, via de portal waardoor ze efficiënter kunnen werken. 

Ron van de Ven van iTeam Global is blij met Aviva Solutions als Sitecore-partner

Ambitieuzer, groter, beter

Het nieuwe platform moest de bestaande WordPress-website en losstaande online tools vervangen. Door samen de wensen van i-team Global te bespreken, kwamen we tot nieuwe inzichten. We daagden uit, stelden vragen en gaven input. Deze wisselwerking leidde tot een herformulering van de vraag. De doelstellingen en strategieën werden verduidelijkt en aangepast. Natuurlijk met oog voor de belangen van i-team Global, partners en klanten. De uitkomst was een ambitieuzer plan: groter, beter en klaar voor de volgende stap in de groei van het wereldwijd opererende bedrijf.

Integratie met CRM en SharePoint

Met een agile aanpak bouwden we de klantreizen en prototypen die uit deze sessies voortkwamen stap voor stap uit tot een compleet platform met partnerportal en klantwebsite. Uiteraard niet zonder tijdens elke stap uitgebreid te testen. Vanwege de focus op Microsoft-technologie en de aantrekkelijke mogelijkheden maakten we gebruik van de Sitecore Commerce-module. Het platform is bovendien geïntegreerd met het Dynamics CRM-pakket dat i-team Global gebruikt, met SharePoint en met Outlook Agenda.

"Al tijdens het formuleren van de doelstellingen heeft Aviva ons goed geadviseerd. Mede daardoor is het eindproduct beter dan wij zelf voor ogen hadden."

Ron van de Ven, i-team Global

 

Efficiëntere sales- en marketing

De nieuwe partnerportal geeft de partners van i-team Global de tools om zelfstandig hun klanten te bedienen. Daarnaast zorgt een nieuwe klantwebsite voor efficiëntere sales- en marketingprocessen. Dankzij de inzet van Sitecore Commerce hebben de partners nu inzicht in de hele klantreis, in plaats van alleen de oriëntatiefase. Zo kan i-team Global heel gericht personaliseren en het salesproces lokaal optimaliseren.

Meer weten over Sitecore?

Wij zijn Platinum Implementation Partner en dat word je niet zomaar. Vertrouw je project toe aan specialisten, we staan voor je klaar.

Lees meer

Download de volledige case

En lees hoe we dit mooie project hebben gerealiseerd voor i-team Global.

Kennis, creativiteit en betrokkenheid

Samenwerken staat bij ons centraal. We duiken in jouw uitdagingen om van daaruit je de best mogelijke oplossing te bieden die ook echt bijdraagt aan je doelstellingen. We leggen het je graag persoonlijk uit.

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.