NL EN

Geïntegreerd platform versterkt band met partners en klant

Sitecore platform voor i-Team Global

Het resultaat

i-team Global ontwerpt en ontwikkelt high-end schoonmaakproducten en -machines. Het innovatieve bedrijf heeft een netwerk van distributiepartners in meer dan zestig landen. Om de band met zowel partners als klanten te versterken en de online aanwezigheid te verbeteren, wilde i-team Global een nieuw webplatform. Inclusief aantrekkelijke presentatie van het productportfolio en meer selfservicemogelijkheden voor resellerpartners.

i-team Global koos voor Sitecore, onder meer vanwege de focus op Microsoft-technologie en de aantrekkelijke mogelijkheden van de Sitecore Commerce-module. Samen verduidelijkten we de strategie en doelstellingen voor het platform, altijd met oog voor de belangen van i-team Global, partners en klanten. We vertaalden onze inzichten naar customer journeys en prototypen, die we na grondig testen met een agile aanpak uitbouwden tot een compleet nieuw platform.

De nieuwe partnerportal geeft de partners van i-team Global de tools om zelfstandig hun klanten te bedienen. Daarnaast zorgt een nieuwe klantwebsite voor efficiëntere sales- en marketingprocessen. Dankzij de inzet van Sitecore Commerce hebben de partners nu inzicht in de hele klantreis, in plaats van alleen de oriëntatiefase. Zo kan i-team Global heel gericht personaliseren en het salesproces lokaal optimaliseren.

Logo van iteam

Geïntegreerd

Marketingplatform, commerce en partnerportal in één

Internationaal

Platform

60+ landen

Sitecore

Tech

Sitecore Commerce, integratie met Dynamics CRM, Outlook en SharePoint 

Website

https://i-teamglobal.com

Meer weten over Sitecore

Sitecore partner

I-team Global profiteerde van onze Sitecore-kennis. Als Platinum Implementation Partner van Sitecore mag je ook wat van ons verwachten!

Lees meer

Ambitieuzer, groter, beter

Het nieuwe platform moest de bestaande WordPress-website en losstaande online tools vervangen. Door samen de wensen van i-team Global te bespreken, kwamen we tot nieuwe inzichten. We daagden uit, stelden vragen en gaven input. Deze wisselwerking leidde tot een herformulering van de vraag. De doelstellingen en strategieën werden verduidelijkt en aangepast. Natuurlijk met oog voor de belangen van i-team Global, partners en klanten. De uitkomst was een ambitieuzer plan: groter, beter en klaar voor de volgende stap in de groei van het wereldwijd opererende bedrijf.

Van prototypen tot integratie met CRM en SharePoint

Met een agile aanpak bouwden we de klantreizen en prototypen die uit deze sessies voortkwamen stap voor stap uit tot een compleet platform met partnerportal en klantwebsite. Uiteraard niet zonder tijdens elke stap uitgebreid te testen. Vanwege de focus op Microsoft-technologie en de aantrekkelijke mogelijkheden maakten we gebruik van de Sitecore Commerce-module. Het platform is bovendien geïntegreerd met het Dynamics CRM-pakket dat i-team Global gebruikt, met SharePoint en met Outlook Agenda.

"De persoonlijke relatie in de samenwerking wordt door ons zeer gewaardeerd. Aviva is geen leverancier van diensten, maar een ontwikkelingspartner met heel veel kennis."
- Ron van de Ven, Head of Marketing i-team Global

Meer lezen over deze case? Download het hele verhaal!

Overweeg je ook met Sitecore aan de slag te gaan of herken je jezelf in de uitdaging van i-team Global? We helpen je graag verder. Bel ons op  071-710 74 72 of neem contact op.