Menu Neem contact met me op
Ons werk

Geïntegreerd platform versterkt band met partners en klant

iTeam-main

Vraag

Kunnen jullie ons helpen om meer leads voor onze partners te genereren, door onze online aanwezigheid te verbeteren?

Aanpak

Implementatie van Sitecore mede vanwege de uitbreidbaarheid met Commerce, nadat we samen de strategie hebben aangescherpt. 

Resultaat

Een geïntegreerd platform voor alle online activiteiten. Efficiëntere en verbeterde ondersteuning van haar partners. 

'Door het advies van Aviva is het eindproduct beter dan we voor ogen hadden.'
Ron van de Ven, i-team Global

 

Online aanwezigheid

i-team Global wilde de online aanwezigheid verbeteren: een klantwebsite met aantrekkelijke presentatie van het productportfolio, meer leads naar het partnernetwerk en een nieuwe partnerportal die partners van productinformatie voorziet. 

Door het orderproces te digitaliseren, het onlinemarketingplatform te verbeteren en personalisatie richting de ruim zestig partners wereldwijd in te zetten, wil i-team Global hen beter ondersteunen. Dit alles vanuit een platformgedachte, waarbij componenten als legoblokken samen de totaaloplossing vormen.

 

 

i-team Global koos voor Sitecore, onder meer vanwege de focus op Microsoft-technologie en de aantrekkelijke mogelijkheden van de Sitecore Commerce-module. Als Sitecore-partner beschikt Aviva over uitgebreide expertise op dat gebied. 

Samen verduidelijkten we de strategie en doelstellingen voor het platform, altijd met oog voor de belangen van i-team Global, partners en klanten. We vertaalden onze inzichten naar customer journeys en prototypen, die we na grondig testen met een agile aanpak uitbouwden tot een compleet nieuw platform.

 

Alles in één

Een geïntegreerd platform voor alle online activiteiten. De website toont de producten als aantrekkelijke totaaloplossing en maakt klanten meteen duidelijk wat i-team Global voor hun organisatie kan betekenen. Partners regelen nu veel meer zaken, zoals serviceaanvragen, via de portal waardoor ze efficiënter kunnen werken. 

Hier vinden ze ook up-to-date productinformatie en -documentatie. Er is een koppeling naar SharePoint zodat medewerkers zelf informatie kunnen toevoegen. Dankzij de nieuwe portal verleent i-team Global betere en snellere service aan zijn partners. 

Meer weten over Sitecore?

Wij zijn Platinum Implementation Partner en dat wordt je niet zomaar. Vertrouw je project toe aan specialisten, we staan voor je klaar.

Waarom wij Sitecore partner zijn

Download de volledige case

En lees hoe we dit mooie project hebben gerealiseerd voor i-team Global.

Kennis, creativiteit en betrokkenheid

Samenwerken staat bij ons centraal. We duiken in jouw uitdagingen om van daaruit je de best mogelijke oplossing te bieden die ook echt bijdraagt aan je doelstellingen. We leggen het je graag persoonlijk uit.

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.