NL EN

Waarom wij je helpen om meer uit je Kentico-licentie te halen

Wij zijn al meer dan 12 jaar razend enthousiast over Kentico en hebben het van cms zien doorgroeien naar een volwaardig gebruiksvriendelijk digital experience platform boordevol krachtige online marketingfeatures. Rijke online belevingen, slimme marketingtools en één systeem waarin je contentmanagement, marketing en zelfs e-commerce regelt, precies de redenen waarom de meeste bedrijven kiezen voor Kentico Xperience. En toch gebruiken de meeste bedrijven uiteindelijk maar een fractie van de mogelijkheden.

Steeds vaker worden we benaderd door Kentico-gebruikers die het eigenlijk niet meer zien zitten. Een jaar na de lancering van de nieuwe website vraagt de business nog steeds om meer en beter gekwalificeerde leads, houdt marketing nog vast aan externe tooling omdat ze bang zijn om de omschakeling te maken en voelt de gemaakte keuze vooral als een duur cms. En dat terwijl na uitgebreid intern onderzoek en op basis van het advies van de implementatiepartner Kentico echt de perfecte oplossing was.  Moeten we dan echt nog een keer dit hele proces door? 

Voelt dit voor jou herkenbaar? Dit is precies de reden waarom we je de komende periode gaan helpen om meer uit je Kentico-licentie te halen. Want het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn om net even meer uit je Kentico-licentie te halen. Met de juiste kennis en ondersteuning ben je binnen no-time aan de slag en haal je alles uit je Kentico-licentie.

Wat kun je van ons verwachten?

In de komende weken ontvang je van ons verschillende blogs en artikelen waarin we de waarde van Kentico Xperience voor je afstoffen en hoe je actief aan de slag kunt met het maximaliseren van de kracht van dit platform. We gaan je helpen om te toetsen of je implementatie klaar is om de marketingfeatures in gebruik te nemen en stellen we samen een stappenplan op waarmee je echte digitale groei kunt realiseren. Uiteraard doen we dit op basis van het Kentico Xperience Digital Maturity model. We helpen je te bepalen wat je huidige digital maturity level is en hoe je doorgroeit naar het digitale niveau waarmee je ook echt je doelstellingen gaat realiseren.

Waarom je ons moet geloven?

Dat hoeft natuurlijk niet. Maar we kunnen je wel vertellen waaruit blijkt dat we weten waarover we het hebben. We hebben het voor je op een rijtje gezet:

  • We zijn al meer dan 10 jaar Kentico Gold partner
  • We zijn Kentico Quality Experts
  • We werken met Certified Kentico Developers en Marketers
  • We zijn 2020 en 2021 Kentico Site of the Year winnaar
  • We zijn 2021 Community Choice Site of the Year winnaar
  • We maken als enige Nederlandse partner deel uit van het Kentico Marketing Advisory Board

Liever direct onze kennis toetsen?

Geen probleem! Stuur ons een mailtje op hetgroteeffect@avivasolutions.nl en we nemen contact met je op.

"We hebben een echte samenwerking, waarbij we samenwerken om het beste mogelijke resultaat te behalen voor onze wederzijdse klanten. Technisch gezien is het werk van Aviva altijd van het hoogste niveau, met de zeldzame vaardigheid om optimaal gebruik te maken van de marketingfunctionaliteit van Kentico om de digitale volwassenheid van onze klanten te verbeteren, zodat ze het meeste halen uit hun investering. Op persoonlijk vlak zijn ze betrouwbaar, hardwerkend en zorgen ze ervoor dat het ontzettend prettig is om zaken met hen te doen."  

Ben Franklin, Kentico 

Lifehack boekje gemist?

Speciaal voor Kentico-gebruikers hebben we een lifehack boekje ontwikkeld met 7 handige en leuke tips die je leven makkelijker maken.

Vraag jouw lifehack boekje aan!

Meer kunnen doen met de dingen die je dagelijks om je heen hebt is altijd handig. Dat geldt voor de lifehacks in het boekje en voor je Kentico Xperience omgeving. Ben jij er klaar voor om meer uit Kentico te halen?