NL | EN
Menu

Whitepaper Leadgeneratie in de Maakindustrie

Download de whitepaper

Voor veel resellers is actief werken aan nieuwe verkoopkansen geen gesneden koek. Er wordt nog veel geleund op het bestaande netwerk, terwijl een actieve aanpak zeker nu het verschil kan maken. In deze whitepaper lees je welke manieren je kunt gebruiken om jouw resellers te helpen met het genereren van nieuwe leads. 


- het belang van leadgeneratie

- voorbeelden van manieren om leads te genereren

- 5 handige en uitvoerbare tips


Over Aviva Solutions

Aviva Solutions is een volledig zelfstandig fullservicebureau dat sinds 2006 organisaties begeleidt bij de volgende stap in hun digitale groei. Of dat nu gaat om het verbeteren van customer journeys,  een e-commerceplatform, website, omnichannel-implementatie of maatwerkapplicatie. Onze klanten zijn middelgrote en grote organisaties die vaak al de nodige stappen hebben gezet. Ze zijn ambitieus en willen verder groeien. Wij nemen ze bij de hand: van strategie, UX-design, development, testen tot en met het wegwijs maken van de eindgebruikers en zorgeloos beheer. Zodat zij zich volledig op hun business kunnen richten.

Onze website maakt gebruik van cookies om je de best mogelijke beleving te bieden. Lees ons privacy statement voor meer informatie.